Νέα έκκληση για τον αγνοούμενο Θύμιο – Τι λέει ο ανιψιός του από την Κρήτη | Video

Ο ανιψιός του αγνοούμενου Θύμιου Μπουγά, Γεράσιμος, μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» για την προσπάθεια που κάνει η οικογένειά του για να τον εντοπίσει.

Όπως τόνισε ο ανιψιός του αγνοούμενου άνδρα, αν τον εντοπίσει κάποιος, καλύτερα θα είναι να επικοινωνήσει με τις αρχές, παρά να προσπαθήσει να τον προσεγγίσει ο ίδιος, καθώς ο Θύμιος φοβάται μετά τα γεγονότα που αντιμετώπισε.

«Εάν θα δει αυτή τη φωτογραφία ο θείος μου, είμαι σίγουρος πως

θα συγκινηθεί. Εάν δεν μας βλέπει, μπορούν κάποιοι που ξέρουν που βρίσκεται, να του τη δείξουν. Θείε, έστω μια επικοινωνία μαζί μας, με την οικογένειά σου. Σε παρακαλώ πολύ, ανησυχούμε και σε θέλουμε πίσω», τόνισε ο Γεράσιμος.



Στην εκπομπή μίλησε και ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος για τις έρευνες που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή κυρίως τη νύχτα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Απηύθυνε έκκληση και σε συναδέλφους του γιατρούς κυρίως ιδιώτες, εάν τον δουν να τον βοηθήσουν και να ενημερώσουν τις αρμόδιες Αρχές.

Ο Θύμιος έπρεπε να είχε ήδη εμφανιστεί σε κάποιον ιατρικό χώρο για να αλλάξει το σωληνάκι της γαστροστομίας, καθώς χρειαζόταν μηχανική υποστήριξη για τη σίτισή του. Η καθυστέρηση στην αλλαγή, μπορεί να προκαλέσει βαριά μόλυνση στον αγνοούμενο.

The post Νέα έκκληση για τον αγνοούμενο Θύμιο – Τι λέει ο ανιψιός του από την Κρήτη | Video| Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θύμιο –, Κρήτη | Video,thymio –, kriti | Video