Μουντιάλ 2022: Το πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα – Τι ισχύει για το ANT1+ σε καφετέριες και πρακτορεία

Λίγες μόλις μέρες απομένουν μέχρι να ξεκινήσει το Μουντιάλ 2022 και ήδη το φίλαθλο κοινό αδημονεί να δει στον αγωνιστικό χώρο όλα τα αστέρια του κόσμου. Φέτος το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα το δούμε μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 και της συνδρομητικής πλατφόρμας του ANT1+.

Από τις 20 Νοεμβρίου έως και τις 18 Δεκεμβρίου οι 64 αγώνες θα κρατήσουν συντροφιά στους ποδοσφαιρόφιλους. Ένα ερώτημα όμως που απασχολεί είναι εάν θα μπορούν να μαζεύονται στις καφετέριες και στα πρακτορεία προκειμένου να βλέπουν

τα παιχνίδια του Μουντιάλ 2022 μέσα από το ANT1+

Το Eleftherostypos.gr επικοινώνησε με τον ΑΝΤ1 και ρώτησε αν υπάρχει κάποια πρόβλεψη για το συγκεκριμένο θέμα. Η επίσημη θέση του καναλιού είναι πως δεν υπάρχει ειδική πρόβλεψη και πως ισχύουν οι όροι της υπηρεσίας της πλατφόρμας.

Οι όροι που υπάρχουν στο ANT1+ αναφέρουν : Σας παρέχουμε πρόσβαση στην Υπηρεσία ΑΝΤ1+ αποκλειστικά και μόνο για ιδιωτική/οικιακή χρήση. Απαγορεύεται ρητώς η διάθεση του περιεχομένου της Υπηρεσίας ΑΝΤ1+, σε άτομα εκτός της οικίας σας, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, είτε ευκαιριακά, είτε συστηματικά. Αποδέχεστε ότι απαγορεύεται ρητά η χρήση της Υπηρεσίας ΑΝΤ1+ για εμπορική χρήση και εκμετάλλευση ή για δημόσια προβολή (όπως ενδεικτικά σε χώρους συνάθροισης, καταστήματα, ξενοδοχεία, καφετέριες, εστιατόρια κοκ).

Μουντιάλ 2022: Το πλήρες πρόγραμμα των μεταδόσεων

The post Μουντιάλ 2022: Το πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα – Τι ισχύει για το ANT1+ σε καφετέριες και πρακτορεία appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα