«Μόλις άκουσαν ΣΥΡΙΖΑ το έκλεισαν»: Επώνυμη καταγγελία για εταιρεία δημοσκοπήσεων

Σε μία σοβαρή καταγγελία, με την οποία βάζει στο στόχαστρό της την εταιρεία δημοσκοπήσεων Interview και τον τρόπο με τον οποίο διεξάγει τις έρευνες, προχώρησε σήμερα η Μαρία Κυριακίδου.

Η κ. Κυριακίδου έκανε γνωστό τον διάλογο που είχε με κάποια κυρία που δήλωσε ότι εκπροσωπεί την εταιρεία δημοσκοπήσεων Interview, ζητώντας της να συμμετάσχει σε μία έρευνα. Μόλις όμως η Μαρία Κυριακίδου απάντησε «ΣΥΡΙΖΑ» στην ερώτηση

«ας υποθέσουμε πως την επόμενη Κυριακή, διεξάγονται εκλογές, εσείς ποιο κόμμα θα ψηφίζατε», το τηλέφωνο έκλεισε απότομα.

Η κ. Κυριακίδου, μάλιστα, όπως αναφέρει στην ανάρτησή της στο facebook, αναζήτησε τον αριθμό από τον οποίο δέχθηκε την κλήση και αποδείχθηκε ότι όντως ανήκει στην εταιρεία Interview, ιδιοκτησίας Δημήτρη Βασιλειάδη, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Πριν λίγο, δέχθηκα μια κλήση στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού. Στην γραμμή ήταν μια κυρία. Ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος :

– Kαλημέρα σας. Είμαστε απο την εταιρεία Interview. Διεξάγουμε μια πολιτική έρευνα. Θα σας ενδιέφερε να συμμετέχετε; Διαρκεί 2 λεπτά.

– Καλημέρα σας. Πολύ ευχαρίστως.

– Ωραία. Σας ευχαριστώ. Ας υποθέσουμε πως την επόμενη Κυριακή, διεξάγονται εκλογές, εσείς ποιο κόμμα θα ψηφίζατε;

( Έχω καταλάβει πλέον πως αυτή η έρευνα είναι απόλυτα μη νορμάλ. Καμία σοβαρή πολιτική έρευνα, δεν ξεκινά έτσι ).

Μου λέει ”ευχαριστώ” και μου κλείνει το τηλέφωνο.

Μένω εμβρόντητη. Αναζητώ τον αριθμό του τηλεφώνου που κατέγραψε η συσκευή του ασύρματου. Όντως ανήκει στην εταιρεία Interview. Kαι όντως, τόσο αντιδεοντολογικά διεξάγουν έρευνα.

Και να πω πως υπήρχε μάρτυρας όσο λάμβανε χώρα ο συγκεκριμένος διάλογος».

Πηγή: ieidiseis.gr

The post «Μόλις άκουσαν ΣΥΡΙΖΑ το έκλεισαν»: Επώνυμη καταγγελία για εταιρεία δημοσκοπήσεων appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα