Μητσοτάκης: Δείτε τη ζωή σας ολιστικά, όλο λεφτά λεφτά λεφτά – “Ξεσάλωσε” το Twitter

Να μην κοιτάνε μόνο τα χρήματα, αλλά να δουν τη ζωή πιο ολιστικά, προέτρεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους νέους κατά τη συνάντηση που είχε με φοιτητές και νεαρούς εργαζόμενους σε εταιρείες τεχνολογίας.

«Η Ελλάδα, το έχω πει πολλές φορές και παρότι της αντιπολίτευσης της αρέσει να μου ασκεί κριτική γι΄ αυτό, θα επιμείνω σε αυτό, μπορεί να προσφέρει μία εξαιρετική ποιότητα ζωής και σε ένα κόσμο όπου τα ζητήματα αυτά αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία. Όπου ο σκοπός πλέον δεν είναι απλά πόσα λεφτά θα βγάλω, είναι πολύ σημαντικό αυτό, αλλά δεν είναι το μοναδικό κίνητρο, το να βγάζει κανείς ολοένα και περισσότερα λεφτά, αλλά να βλέπουμε τη ζωή μας λίγο πιο σφαιρικά, λίγο πιο ολιστικά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

«Η Ελλάδα μπορεί να προσφέρει συνολικά καλές δουλειές, καλές απολαβές, οικογένεια, φίλους και ένα εξαιρετικό περιβάλλον στο οποίο να εργάζεται κανείς αλλά και να ζει. Και νομίζω ότι αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για νέους ανθρώπους οι οποίοι έφυγαν και είναι διατεθειμένοι να γυρίσουν» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το φιλοσοφίζων σχόλιο του πρωθυπουργού εν μέσω ρεκόρ πληθωρισμού και πολυεπίπεδης κρίσης που αντιμετωπίζουν κυρίως οι νέοι, προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις στο twitter.

Δείτε τη ζωή σας ολιστικά ρε ντουγάνια
όλο λεφτά λεφτά λεφτά pic.twitter.com/UhtJ4vKt49

— Ιερώνυμος boss (@JeronymoBoss2) May 23, 2022

Δείτε ρε ντουγανια πιο ολιστικα τη ζωή. Δε χρειάζεται να βγάζετε παραπάνω λεφτά.
Είπε εκείνος που κρύβει σπίτια στο πόθεν έσχες του και βάζει λεφτα σε οφσορ της γυναίκας του και φίλων επιχειρηματιων να μη φανεί η άνοδος της περιουσίας του σε 3 χρονια. #τι_ψηφισατε_ρε_μαλακες

House of farts (@House_of_farts) May 23, 2022

Πώς δεν το σκέφτηκα τόσα χρόνια!Δεν τα βγάζω πέρα δύσκολα,απλά δεν έχω σφαιρική κι ολιστική προσέγγιση ζωής! #ολιστικη_ζωη #τι_ψηφισατε_ρε_μαλακες

— lilia mer (@lilia_mer) May 23, 2022

Τι ολιστικά ρε;; Τι λέει το καδρόνι;; Με γιόγκα θα πληρώσουμε την ΔΕΗ; #τι_ψηφισατε_ρε_μαλακες #ΝΔ_ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

— Trequartista (@D1mP0) May 23, 2022

Βέβαια όταν τον είχαν ρωτήσει αν μπορεί να ζήσει με 800€ εκείνος δεν είχε δει τη ζωή του καθόλου ολιστικά και είχε πει ότι δεν μπορεί να ζήσει με 800€! #τι_ψηφισατε_ρε_μαλακες #καταπληκτικη_ποιοτητα_ζωης

— Σγκαναρέλ (@Sganarelos) May 23, 2022

Αντί να λέτε ευχαριστώ που μένετε στην Ελλάδα που έχει #καταπληκτικη_ποιοτητα_ζωης και να το δείτε λίγο πιο σφαιρικά, κράζετε τον Τοτό λες και αυτός φταίει..
Αχάριστοι..
Μόνο λεφτά θέτε..#τι_ψηφισατε_ρε_μαλακες

— 37 % (@xan8os_re) May 23, 2022

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ #ολιστικη_ζωη ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 7 CHAKRAS ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΒΟΥΔΑ ΑΚΟΜΑ!#ΝΔ_ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ #ΝΔ_ΞΕΦΤΙΛΕΣ https://t.co/crgsp2X9O1 pic.twitter.com/BJFsmW8saj

— Arrita Rimata (@ArritaRimata) May 23, 2022

Τρέλανε μας ΓιγαντοΤρολ της πολιτικής!!!
Παίξε με στα χέρια σου σα σφαίρα
Πέτά με ψηλά στον αέρα… #τι_ψηφισατε_ρε_μαλακες pic.twitter.com/ny0qRnv1Dk

— Yiannis (@Yiakan) May 23, 2022

Πηγή: tvxs.gr

The post Μητσοτάκης: Δείτε τη ζωή σας ολιστικά, όλο λεφτά λεφτά λεφτά – “Ξεσάλωσε” το Twitter appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκης, Δείτε, – “Ξεσάλωσε”, Twitter,mitsotakis, deite, – “xesalose”, Twitter