Με 22 μετάλλια επιστρέφουν στα Χανιά οι αθλητές του ΝΟΧ – Special Olympics από τους πανελλήνιους αγώνες “Λουτράκι 2022”

Με εξαιρετική παρουσία για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποιήθηκαν oι πανελλήνιοι αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2022” που διεξήχθησαν από τη Δευτέρα 3 μέχρι και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου.

Μετά από τετραετή αναστολή λόγω της πανδημίας η διοργάνωση επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο. Συνολικά 1.500 περίπου αθλητές, συνοδοί, προπονητές, εθελοντές, συνεργάτες, μαθητές και εκπαιδευτικοί απ’ όλη την Ελλάδα

βρέθηκαν στο Λουτράκι για να πάρουν μέρος σε 7 αθλήματα (μπότσε, μπάσκετ, κολύμβηση, πινγκ πονγκ, ποδηλασία, ποδόσφαιρο, στίβος) ενώ παράλληλα συμμετείχαν σε αθλητικές, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Ο Ναυτικός Ομιλος είχε μια παραγωγική από πλευράς μεταλλίων, παρουσία, με τους αθλητές του να κατακτούν συνολικά 22 (8 χρυσά, 7 ασημένια, 7 χάλκινα).

Αρχηγός της αποστολής ήταν ο Μανώλης Αγγελάκης. Μαζί με τα παιδιά βρέθηκαν ο προπονητής, Κώστας Νικολαντωνάκης ενώ σύνοδοι ήταν η κα Νεκταρία Γεωργιακάκη και ο κ. Μίλαντ Ριζκαλάς.

The post Με 22 μετάλλια επιστρέφουν στα Χανιά οι αθλητές του ΝΟΧ – Special Olympics από τους πανελλήνιους αγώνες “Λουτράκι 2022” appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά, ΝΟΧ – Special Olympics, “Λουτράκι 2022”,chania, noch – Special Olympics, “loutraki 2022”