Ματσάρα στην Άρτα, «τσίμπησε» βαθμό ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός

Μετά από μία σπουδαία αναμέτρηση με πλούσιο θέαμα και γκολ, ΑΕ Καραϊσκάκης και ΑΟΧ Κισσαμικός ήρθαν ισόπαλοι 2-2, με τη χανιώτικη ομάδα να φεύγει με τον βαθμό από μια δύσκολη έδρα και σε βαρύ γήπεδο.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 11′, όταν ο Μακρής με κεφαλιά νίκησε τον Λαζαρίδη. Η απάντηση της χανιώτικης ομάδας ήρθε στο 31′, με τον Παντελάκη να κάνει το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παπανίκου (59′) με σουτ ξανά έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα

του Σάκη Παπαβασιλείου, όμως, ο ΑΟΧ Κισσαμικός κατάφερε να ξανά βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Άρτα, όταν ύστερα από σουτ του Σελινιωτάκη η μπάλα κόντραρε στον Θεολόγου και κατέληξε στα δίχτυα του Μέλκα, με το 2-2 να γράφει την ιστορία του αγώνα.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Καραγιαννίδης, Νικολόπουλος, Θεολόγου, Χούσος, Μακρής, Δημητριάδης (58′ Κυριάκης), Ψιάνος (85′ Ευαγγέλου), Μακρίδης (58′ Ρανγκέλοφ), Λουκίνας.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης (64′ Αποστολίδης), Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Σάλιακας, Σελινιωτάκης, Λεμονής, Χαλκιαδάκης (84′ Νικόλτσης), Ξύδας (91′ Γκίνη).

Keywords
Τυχαία Θέματα