Μαρία Ηλιάκη: Η τυχαία συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πτήση για Χανιά και η ατάκα του Πρωθυπουργού | Video

Μια αναπάντεχη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη λίγο πριν αποβιβαστούν στο αεροδρόμιο για τα Χανιά, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του «Τι Λες Τώρα!» η Μαρία Ηλιάκη.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια θυμήθηκε το δεύτερο ταξίδι που έκανε με την κόρη της, Κατερίνα, με προορισμό τα Χανιά, τόπο καταγωγής του συζύγουτης, Στέλιου Μανουσάκη.

Οπως είπε η Μαρία Ηλιάκη

παρατήρησε μια αναστάτωση στον αεροδιάδρομο, χωρίς όμως να έχει καταλάβει για ποιον πρόκειται. Μπήκε ένα αυτοκίνητο και κατέβηκε ένας κύριος που της φάνηκε γνωστός αλλά επειδή φόραγε μάσκα και δεν μπόρεσε να καταλάβει από την αρχή ποιος ήταν. Στη συνέχεια κατάλαβε ότι ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θήλαζα, θήλαζα, θήλαζα, η Κατερινούλα ρούφαγε, ρούφαγε, ρούφαγε και περνάει από δίπλα μας στον διάδρομο. Στέκεται – δεν με γνώρισε- και μου λέει “πεινάει πολύ, ε;”. Και εγώ του απάντησα “πολύ!”. Μπορεί να μην το ξέρει ότι ήμουν εγώ. Εγώ ήμουν, πρωθυπουργέ!» είπε η γνωστή παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:

The post Μαρία Ηλιάκη: Η τυχαία συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πτήση για Χανιά και η ατάκα του Πρωθυπουργού | Video| Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα