Λαϊκή Συσπείρωση Χανίων: “Παλέψτε για δωρεάν πρόσβαση στον αθλητισμό – Όχι στο χαράτσι του ΕΑΚ”

Ανακοίνωση, με την οποία επαναλαμβάνει την αντίθεσή της στη επιβολή εισιτηρίου 5 ευρώ στο Εθνικό Στάδιο Χανίων και επισημαίνει ότι το σχετικό ψήφισμά της υιοθετήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων:

“Μετα απο προταση της Λαικης Συσπειρωσης το Δ.Σ Χανίων υιοθετησε ψηφισμα, που πρέπει να αξιοποιηθεί από τα σωματεία και τους φορείς της νεολαίας προκειμένου να ενισχυθεί η πάλη τους για:

• Την κατάργηση του χαρατσιού των 5 ευρώ ανά αθλητή στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων.
• Την αύξηση της τακτικής επιχορήγησης από τον κρατικό προϋπολογισμό στο ΕΑΚ

Χανίων στο ύψος των αναγκών, για την άμεση συντήρηση των εγκαταστάσεων του Εθνικού Σταδίου και του Κολυμβητηρίου, τις αναγκαίες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
• Την αύξηση της τακτικής επιχορήγησης στα ερασιτεχνικά σωματεία, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες ανάπτυξης του κάθε αθλήματος και την ανάγκη να υπάρχουν προγράμματα μαζικού αθλητισμού δωρεάν για όλους.

Η Λαικη Συσπειρωση Χανιων καλει τον χανιωτικο λαο και την νεολαια να παλέψει ωστε να υπαρχει δωρεαν προσβαση στον Αθλητισμο και αναβαθμιση των αθλητικων εγκαταστασεων του Νομου.

Οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Χανίων

Βουρλάκης Νικόλαος
Λουτσέτης Χαράλαμπος”

The post Λαϊκή Συσπείρωση Χανίων: “Παλέψτε για δωρεάν πρόσβαση στον αθλητισμό – Όχι στο χαράτσι του ΕΑΚ” appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα