Κρήτη | Ξύπνησαν μνήμες από την τραγωδία μετά την νέα πτώση δέντρου – Από θαύμα σώθηκε διανομέας στο σημείο

Η εικόνα του δέντρου που έπεσε χθες Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου, κοντά στη Χανιώπορτα προκάλεσε ανησυχία ευτυχώς αυτή τη φορά δεν υπήρξε θύμα ή σοβαρός τραυματισμός (δείτε ΕΔΩ), αλλά η σκέψη όμως όλων πήγε στο φρικτό θάνατο που βρήκε ο 50χρονος Παναγιώτης Μητρέλος όταν καταπλακώθηκε από μεγάλο δέντρο στη λεωφόρο Δημοκρατίας (δείτε ΕΔΩ).

Από θαύμα γλίτωσε ένας διανομέας που περνούσε από το σημείο, ενώ λίγο νωρίτερα μια γυναίκα περπατούσε στο σημείο και θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί.

Πιθανόν στην πτώση του δέντρου να συνέβαλαν και οι άνεμοι που έπνεαν. Πολλοί πάντως διαπίστωσαν εμβρόντητοι

ότι το δέντρο έπεσε στο συγκεκριμένο σημείο κοντά στη Χανιώπορτα, ένα πολυσύχναστο σημείο από όπου περνούν μητέρες με καρότσια και μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι. Τα αντανακλαστικά των πεζών θα πρέπει να είναι άμεσα καθώς κανείς δεν γνωρίζει που ελλοχεύει ο κίνδυνος.

Μετά την πτώση η πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο και το δέντρο απομακρύνθηκε, με τους δημότες να ζητούν για μια ακόμη φορά από τις αρμόδιες υπηρεσίες παρεμβάσεις για να αισθανθούν οι πολίτες ασφαλείς.

neakriti.gr

The post Κρήτη | Ξύπνησαν| Ξύπνησαν μνήμες από την τραγωδία μετά την νέα πτώση δέντρου – Από θαύμα σώθηκε διανομέας στο σημείο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα