Κρήτη | «Ξέρανε» τον Εργοτέλη η Δόξα Δράμας

Με νίκη 1-0 απέναντι στον Εργοτέλη στο Ηράκλειο συνέχισε το σερί της η Δόξα Δράμας που έκανε το 5ο τρίποντο της στα έξι τελευταία ματς.

Αρκετά αργά ξεκίνησε την αντεπίθεση της η Δόξα Δράμας που πέρασε από το Ηράκλειο με νίκη κόντρα στον Εργοτέλη με 1-0 χάρη στο γκολ του Μαρκόπουλου στο 55ο λεπτό.

Η νίκη αυτή φέρνει πιο κοντά στην πρώτη τριάδα τους “μαυραετούς”, αλλά η απόσταση παραμένει απαγορευτική για το όνειρο της ολικής ανατροπής.

Από την άλλη πλευρά, ο Εργοτέλης μετά τη νίκη του επί της Παναχαϊκής έψαχνε ακόμη ένα μεγάλο αποτέλεσμα, το οποίο θα τον έκανε να βγάλει από το μυαλό του το άγχος της σωτηρίας. Η εμφάνιση, όμως, της ομάδας του Ηρακλείου δεν άφησε πολλά περιθώρια για να πάρει βαθμούς και η Δόξα Δράμας που μπήκε αρκετά δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να φτάσει στο γκολ με τον Μαρκόπουλο στο 55ο λεπτό.

Ο Εργοτέλης «ξύπνησε» μετά το γκολ που δέχθηκε, έκανε φάσεις και κυριότερη από αυτές ήταν το δοκάρι που είχε στις καθυστερήσεις σε σουτ ο Σταματάκος. Από τις εξέδρες ακούστηκαν αρκετές αποδοκιμασίες, με τους λιγοστούς φίλους του Εργοτέλη να φωνάζουν τόσο στην διοίκηση, όσο και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Πάτας, Μπουρσέλης (54’ Αγγελόπουλος), Τσέλιος, Μπουτσάκης (80’ Κούρτι), Έφορντ (72’ Ιατρούδης), Κάιπερς, Σταματάκος.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σπυρόπουλος, Βαλλιάνος (31’ Πεταυράκης), Όστοϊτς, Γκότοβος, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης (65’ Τζόκιτς), Βιτλής, Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος (85’ Σταματόπουλος), Κάσες.

Πηγή: FL News

Keywords
Τυχαία Θέματα