Κρήτη | Στο πόδι τα Τμήματα Τροχαίας για το Πάσχα | Καμία ανοχή στις τροχονομικές παραβάσεις

Στο πόδι θα είναι οι δυνάμεις της Τροχαίας σε όλο το νησί κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα.

Μάλιστα, όπως είπε η Αστυνόμος Α΄ Ελένη Παπαθανασίου, Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, «από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης έχει εκπονηθεί

ειδικό σχέδιο όλες αυτές τις ημέρες προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών. Συγκεκριμένα όλες οι δυνάμεις των Τμημάτων Τροχαίας του νησιού όπως και το Τμήμα Τροχαίας του ΒΟΑΚ θα λάβουν εντατικά μέτρα τόσο στις εξόδους, όσο και στις εισόδους των πόλεων και στο εθνικό οδικό δίκτυο.»

Η κα Ελένη Παπαθανασιού ανέφερε πως δεν θα υπάρχει καμία ανοχή στις επικίνδυνες παραβάσεις όπως είναι η οδήγηση με κατανάλωση αλκοόλ, αντικανονική προσπέραση και οι επικίνδυνοι ελιγμοί. Σημείωσε επίσης πως καλό είναι να σεβόμαστε τόσο τον εαυτό μας όσους μεταφέρουμε αλλά και τους άλλους χρήστες της οδού.

Σε ότι αφορά στη χρήση κροτίδων και βεγγαλικών επισημάνθηκε πως οι γονείς θα πρέπει να μην αφήνουν τα παιδιά τους να προσεγγίζουν σημεία παράνομής καύσης αυτών των ειδών. Τονίσθηκε μάλιστα χαρακτηριστικά πως η κατοχή, εμπορία και χρήση κροτίδων και βεγγαλικών απαγορεύεται.

Η κα Παπαθανασίου διευκρίνισε πως τις τελευταίες ημέρες έχουν κατασχεθεί στην Κρήτη, έπειτα από στοχευόμενους ελέγχους 56059 κροτίδες και βεγγαλικά.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα