Κρήτη | Με τα πόδια έφυγε από το ξενοδοχείο η 38χρονη μετά την επίθεση με το οξύ – Τι έδειξαν οι κάμερες

ΛίγεςΚρήτη | ώρες μετά τη δήλωση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια ότι υπάρχει και τρίτο πρόσωπο που παρέλαβε την 38χρονη από το ξενοδοχείο μετά την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος του 36χρονου συζύγου της νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε βίντεο που έχει ήδη στα χέρια της η Αστυνομία η γυναίκα εικονίζεται να διαφεύγει μόνη.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι το βιντεοληπτικό υλικό που έχει συλλεχθεί και βρίσκεται προς αξιοποίηση από την αστυνομία και στα χέρια του Εισαγγελέα δείχνει την 38χρονη γυναίκα να φεύγει από το ξενοδοχείο με

κατεύθυνση το κέντρο της πόλης και μάλιστα με τα πόδια.

Άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως φαίνονται στο βιντεοληπτικό υλικό δεν φαίνεται ως τώρα να είναι σχετικά με την υπόθεση. Την ίδια στιγμή οι έρευνες της Αστυνομίας έχουν γίνει σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 38χρονη δεν είχε καμία επικοινωνία με τις αστυνομικές αρχές από το Σάββατο τα ξημερώματα που συνέβη το περιστατικό ως τώρα.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος Μάνος Δρακωνάκης που φέρεται να εκπροσωπεί την 38χρονη είπε στο neakriti.gr ότι δεν έχει κάποια επικοινωνία μαζί της από την Κυριακή.

H δικηγόρος από το Ηράκλειο Αλεξάνδρα Σπανάκη που εκπροσωπεί τον 36χρονο σε δηλώσεις της στο neakriti.gr ανέφερε ότι η ενέργεια της 38χρονης να ρίξει καυστικό υγρό στον 36χρονο εντολέα της ήταν προσχεδιασμένη και για αυτό επέμενε από την αρχή στην κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση που τελικά της αποδόθηκε με την ποινική δίωξη που άσκησε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ο Εισαγγελέας.

Από την πλευρά της η κ. Σπανάκη επέμεινε ότι δεν υπήρξε καμία κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην 38χρονη, ότι ήταν πολύ λίγο καιρό μαζί κ σε διαδικασία διαζυγίου και πως δε γίνεται να μιλάει παντού αλλά να μην έχει συλληφθεί ή παραδοθεί.

Νωρίτερα ο επίσης δικηγόρος του 36χρονου Αλέξης Κούγιας σε γραπτή δήλωσή του ανέφερε: « Είναι αναγκαίο και είμαστε βέβαιοι ότι αν δεν το έχει ήδη διαπιστώσει η ΕΛ.ΑΣ., θα το διαπιστώσει η Εισαγγελία Ηρακλείου και ο Ανακριτής που θα αναλάβει την ανάκριση, ότι στην ολοκλήρωση του εγκληματικού σχεδίου συμμετείχε και τρίτο πρόσωπο, το οποίο παρέλαβε τη δράστιδα με αυτοκίνητο μετά το έγκλημά της έξω από το ξενοδοχείο και αυτό αποδεικνύεται από κάμερες ασφαλείας της Ασφάλειας Ηρακλείου και περιμένουμε την άσκηση ποινικής διώξεως εις βάρος του συγκεκριμένου προσώπου για το αδίκημα της συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας»

neakriti.gr

The post Κρήτη | Με τα πόδια έφυγε από το ξενοδοχείο η 38χρονη μετά την επίθεση με το οξύ – Τι έδειξαν οι κάμερες appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρήτη |, 38χρονη,kriti |, 38chroni