Κρήτη | Η βροχή έσβησε τα ίχνη του ληστή …

Άκαρπες παρέμεναν μέχρι και χθες οι έρευνες της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό του ατόμου που λήστεψε το βράδυ της Παρασκευής ένα βενζινάδικο στον Σοκαρά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δύο με τρία άτομα προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, ωστόσο δεν προέκυψε κάτι σε βάρος των προσαχθέντων και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Αστυνομία, έρευνες έγιναν και σε χώρους όπου θα μπορούσε να είχε καταφύγει ο δράστης, ωστόσο η βροχή έσβησε τα ίχνη του ληστή. Αστυνομικοί της Υ.Α Ηρακλείου έχουν στην κατοχή τους το βίντεο της επιχείρησης, στο οποίο αποτυπώνονται

καρέ -καρέ οι κινήσεις του κουκουλοφόρου με το κυνηγετικό όπλο.

Όπως φαίνεται, η ληστεία έγινε τη στιγμή που ο πρατηριούχος έκλεινε. Ο ληστής χωρίς λόγο πυροβόλησε προς τον πρατηριούχο, του έδωσε τα χρήματα, όπως του ζήτησε ο δράστης. Το ποσό ανέρχεται σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στα 1.500 ευρώ.

Στη συνέχεια με γρήγορες κινήσεις απομακρύνεται μέσα από τα χωράφια. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ακολουθήσουν το δρομολόγιό του, όμως λόγω της καταρρακτώδους βροχής, δεν κατάφεραν να βρουν τα ίχνη του.

Πηγή : cretalive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα