Κρήτη | Ελεύθεροι οι «4» για τον άγριο καυγά με το στειλιάρι

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τελικά και οι τέσσερις άνδρες, οι οποίοι συνελήφθησαν προ ημερών, καθώς φέρονται να εμπλέκονται στον άγριο καβγά που ξέσπασε σε χωριό της ευρύτερης περιοχής του Αρκαλοχωρίου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα στο μάτι ένας 29χρονος άνδρας.

Οι συλληφθέντες ανήκουν στο στενό περιβάλλον του 15χρονου αγοριού, το οποίο φέρεται ως το άτομο που επιτέθηκε στον 29χρονο, χτυπώντας τον με στειλιάρι. Εξάλλου, σημειώνεται ότι παρά το ότι ο νεαρός τραυματίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, οι εκτιμήσεις των γιατρών

αναφορικά με την κατάσταση του ματιού του, είναι δυσοίωνες.

Οι τέσσερις συλληφθέντες ηλικίας 18, 46, 48 και 49 ετών, -όλοι τους ελληνικής εθνικότητας- οδηγήθηκαν σήμερα Δευτέρα (28/8) στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή. Μετά τις απολογίες τους, ωστόσο, στον ανακριτή Ηρακλείου, και οι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι.

Τους επιβλήθηκαν, πάντως, από τις δικαστικές Αρχές περιοριστικοί όροι: Συγκεκριμένα, οι κατηγορούμενοι απαγορεύεται να ταξιδέψουν εκτός χώρας, ενώ θα πρέπει να εμφανίζονται μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους. Εξάλλου, τους απαγορεύτηκε να πλησιάζουν τον 29χρονο και την οικογένειά του.

Ποιο είναι το περιστατικό που «οδήγησε» στο δικαστήριο

Το σοβαρό επεισόδιο, το οποίο κατέληξε με ένα παιδί 15 χρονών -σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία- να χτυπά έναν 29χρονο στο μάτι με στειλιάρι , έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Αρχικά υπήρξαν λεκτικοί διαξιφισμοί μεταξύ του 29χρονου τραυματία και των τεσσάρων συλληφθέντων.

Ωστόσο, το φραστικό επεισόδιο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς -όπως όλα δείχνουν- ο 15χρονος άρπαξε ένα στειλιάρι, χρησιμοποιώντας το για να χτυπήσει τον 29χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη των τεσσάρων ανδρών.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου και νοσηλεύεται. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδος, ενώ οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή : neakriti.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα