Κρήτη | Απολογείται σήμερα ο 31χρονος που ξυλοκόπησε τους ηλικιωμένους σπιτονοικοκύρηδές του

Ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ο 31χρονος Κρητικός, ο οποίος το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ξυλοκόπησε άγρια τους ηλικιωμένους ιδιοκτήτες του διαμερίσματος το οποίο νοικιάζει, στον Πόρο Ηρακλείου.

Ο 31χρονος άνδρας, ο οποίος τα προηγούμενα 24ωρα παρέμενε σε ψυχιατρική κλινική λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει, έλαβε τη χθεσινή ημέρα εξιτήριο.

Θεωρείτο, σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά πιθανό οι Αρχές να προέβαιναν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του 31χρονου.

Όπερ και εγένετο: Αφότου έλαβε

εξιτήριο από την κλινική, τη χθεσινή ημέρα, ο 31χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς οι οποίοι τον συνέλαβαν. Ο συλληφθείς επρόκειτο να κρατηθεί χθες το βράδυ και σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 31χρονου ασκήθηκε προχθές Δευτέρα ποινική δίωξη για πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος των δύο γερόντων (ηλικίας 84 και 83 ετών), αλλά και για απόπειρα ληστείας, σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο 31χρονος άνδρας φέρεται να προσπάθησε να ληστέψει – κρατώντας κατσαβίδι – ένα ψιλικατζίδικο, από το οποίο κατάφερε τελικά να αρπάξει… ένα πακέτο τσιγάρα.

neakriti.gr

The post Κρήτη | Απολογείται| Απολογείται σήμερα ο 31χρονος που ξυλοκόπησε τους ηλικιωμένους σπιτονοικοκύρηδές του appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρήτη | Απολογείται, 31χρονος,kriti | apologeitai, 31chronos