Κρήτη | Αγωνία δίχως τέλος για τον 44χρονο Νίκο που αγνοείται – Έχει να δώσει σημάδια ζωής εδώ και 5 ημέρες

Άφαντος παραμένει ο 44χρονος Νίκος Αεράκης, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από την περασμένη Πέμπτη με τις αρχές να βρίσκονται επί ποδός από το περασμένο Σάββατο, μέχρι και χθες για την αναζήτησή του στην ευρύτερη περιοχή της Ροδιάς και του Παλαιοκάστρου (δείτε ΕΔΩ).

Υπενθυμίζεται πως αστυνομικοί, από το Α.Τ. Μαλεβιζίου εντόπισαν το Σάββατο το αυτοκίνητο του αγνοούμενου Νίκου Αεράκη στην περιοχή του Παλαιοκάστρου και έκτοτε στήθηκε μία τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Άνδρες της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, του λιμενικού και της ΕΜΑΚ

συμμετείχαν στις έρευνες οργώνοντας την περιοχή από στεριά, αέρα και θάλασσα. Στις έρευνες συμμετείχε και σκυλί διασώστης, αλλά και ειδικό drone.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος άνδρας είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα την περασμένη Πέμπτη. Πήγε άμεσα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου εξετάστηκε, ωστόσο οι γιατροί δεν διέγνωσαν κάτι ανησυχητικό και τον έδιωξαν.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ίδιος εξακολουθούσε να διαμαρτύρεται πως δεν είναι καλά και έτσι, μετά την αλλαγή εφημερίας, επισκέφτηκε το ΠΑΓΝΗ, όπου επίσης, μην διαπιστώνοντας κάτι ανησυχητικό τον έδιωξαν λέγοντάς του πως βρίσκεται σε κρίση πανικού εξαιτίας του τροχαίου.

Το ίδιο βράδυ και ενώ συνέχιζε να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση, η μητέρα του τον παρότρυνε να πάνε ξανά σε γιατρό να τον εξετάσει, με τον ίδιο να φεύγει και να εξαφανίζεται από το σπίτι.

Το neakriti.gr επικοινώνησε με τον αδερφό του, ο οποίος είπε ότι ο 44χρονος δεν έχει κάνει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο, να φύγει δηλαδή από το σπίτι και να λείψει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

The post Κρήτη | Αγωνία| Αγωνία δίχως τέλος για τον 44χρονο Νίκο που αγνοείται – Έχει να δώσει σημάδια ζωής εδώ και 5 ημέρες appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρήτη | Αγωνία, 44χρονο Νίκο, – Έχει,kriti | agonia, 44chrono niko, – echei