Κώτσογλου: Η Κρήτη γράφει ιστορία στον τουρισμό – Θετικά μηνύματα από το Βερολίνο

Δυναμικό αναμένεται να είναι το ξεκίνημα της νέας σεζόν, σύμφωνα με τα όσα είπε ο  αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δρ. Κυριάκος Κώτσογλου, που από το Βερολίνο και την Διεθνής Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου.

Ο ίδιος, μιλώντας στο politica.gr τόνισε χαρακτηριστικά πως η Κρήτη γράφει ιστορία στα τουριστικά πράγματα της χώρας μας ενώ όπως είπε, η TUI έχει ήδη καλύψει το 50% των πτήσεων και των κρατήσεων της στην Κρήτη

αλλά και στα υπόλοιπα νησιά της χώρας.

Μεταξύ άλλων, επεσήμανε πως  «όλες οι αγορές αυξήθηκαν μέχρι και 40%. Η Αγγλία 18%, η Γερμανία 23%, μία μικρή πτώση είχαμε στους Σκανδιναβούς και στο ανατολικό μπλοκ. Δεν μας καλύπτει το γεγονός ότι η Κρήτη ανέβηκε το 2022, μας καλύπτει ότι πρέπει ένα ένα τα κομμάτια του παζλ των αγορών μας να τα κυνηγήσουμε, να τα βελτιώσουμε».

Επόμενη στάση για το «περίπτερο» της Περιφέρειας Κρήτης είναι η Βαρσοβία, με την επιθυμία να αυξηθεί η αγορά της Πολωνίας.

Τέλος, ο κ. Κώτσογλου είπε:

«Ας δουλέψουμε, ας σηκώσουμε λίγο τα μανίκια. Από εκεί και πέρα έχουμε μία μεγάλη ευθύνη: Οι διακοπές κάθε ανθρώπου, οφείλουμε να είναι μία χρυσή θυρίδα στο νησί της Κρήτης, είτε είναι βοράς είναι νότος. Να φροντίσουμε να αφήσουμε εμπειρίες και να δημιουργήσουμε νέους πρεσβευτές που θα γυρίσουν στη χώρα τους και θα πουν πόσο καλά πέρασαν».

The post Κώτσογλου: Η Κρήτη γράφει ιστορία στον τουρισμό – Θετικά μηνύματα από το Βερολίνο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κώτσογλου, Κρήτη, – Θετικά, Βερολίνο,kotsoglou, kriti, – thetika, verolino