Καβάλα: Το sms που κίνησε τις υποψίες και το χρονικό ενός ακόμα εγκλήματος που «πάγωσε» την κοινωνία

Μια ανείπωτη τραγωδία καταγράφηκε στην Καβάλα, μετά τη γυναικοκτονία που έγινε γνωστή την Παρασκευή. Ο 55χρονος δράστης που ομολόγησε την πράξη του στραγγάλισε τη 43χρονη σύζυγό του, στον χώρο εργασίας της. Μάλιστα, εμφανίζεται αμετανόητος και, μάλιστα, φαίνεται πως προσπάθησε και να συγκαλύψει το στυγερό έγκλημα.

O καθ’ ομολογίαν ως δράστης, ο οποίος προσπάθησε να δώσει τέλος και στη δική του ζωή, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Καβάλα και θα παραμείνει

εκεί για ακόμη τρεις ημέρες, καθώς έχει τραύματα στα χέρια και στον λαιμό. Από τα πρώτα του λόγια προς τους αστυνομικούς φαίνεται να μην έχει μετανιώσει για την πράξη του και είναι ιδιαίτερα ψυχρός.

Βίντεο από τη στιγμή του στυγερού εγκλήματος στα χέρια των Αρχών

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πιθανότατα ο δράστης της έκλεισε με τα χέρια του το στόμα και τη μύτη. Στη συνέχεια, και αφού το θύμα έπεσε νεκρό, το μετέφερε σε μία μικρή κρεβατοκάμαρα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του φαρμακείου, που ανήκε και εργαζόταν η 43χρονη. Έπειτα, ο δράστης επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του με ένα μαχαίρι, ενώ όταν άρχισε να αιμορραγεί κάλεσε την αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του.

Μάλιστα, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που υπήρχε μέσα στο φαρμακείο και έχει καταγράψει τη στιγμή της γυναικοκτονίας.

Προσπάθησε να καλύψει το έγκλημα

Ο 55χρονος φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ψυχρός προς τους αστυνομικούς και αμετανόητος. Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, δεν έχει μετανιώσει την πράξη του, ενώ προσπάθησε να καλύψει το έγκλημα που διέπραξε, σύμφωνα με υπάλληλο του φαρμακείου που διατηρούσε η δολοφονημένη 43χρονη.

Συγκεκριμένα, η υπάλληλος αναζητούσε την 43χρονη για ώρες, καθώς την καλούσε στο κινητό τηλέφωνο. Τότε, δέχτηκε ένα SMS που έγραφε «είμαι καλά. Είμαστε μαζί με τον σύζυγό μου στον μηχανικό. Ψάχνουμε σπίτι. Μην ανησυχείς», σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς.

Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο γραπτό μήνυμα την προβλημάτισε, τόσο γιατί η 43χρονη δεν έγραφε με αυτό τον τρόπο, όσο και γιατί επικοινωνούσαν με γραπτά μηνύματα σε εφαρμογή κινητού και όχι μέσω SMS. Αφού πέρασε λοιπόν, αρκετές ώρες μαζί με συγγενείς της 43χρονης, αποφάσισαν να καλέσουν την αστυνομία.

ethnos.gr

The post Καβάλα: Το sms που κίνησε τις υποψίες και το χρονικό ενός ακόμα εγκλήματος που «πάγωσε» την κοινωνία appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καβάλα,kavala