Κατέρρευσε πεζογέφυρα στη Φλόριντα | Νεκροί και δεκάδες τραυματίες εγκλωβισμένοι

Μια πεζογέφυρα κατέρρευσε σήμερα στην κομητεία Μαϊάμι-Ντέιντ της Φλόριντας, σε έναν αυτοκινητόδρομο με έξι λωρίδες κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να παγιδευτούν στα συντρίμμια πολλά οχήματα που περνούσαν από κάτω.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για πολλούς νεκρούς.

A new pedestrian bridge scheduled to open near the campus of Florida International University collapsed Thursday https://t.co/Jg7tqfbUhw

pic.twitter.com/RUuEmiRe2i

— #NBC7 San Diego (@nbcsandiego) 15 Μαρτίου 2018

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η γέφυρα συνδέει το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλόριντας με την πόλη Σουιτγουόερ και είχε εγκαινιαστεί πριν από λίγες ημέρες, το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Η γέφυρα είχε ολοκληρωθεί και παραδοθεί αλλά δεν είχε ωστόσο ανοίξει ακόμη για το κοινό.

Το κανάλι CBS Miami πρόβαλε εικόνες στις οποίες διακρίνονται πυροσβέστες να σκαρφαλώνουν στα συντρίμμια ενώ την ίδια ώρα νοσηλευτές δίνουν τις πρώτες βοήθειες σε τραυματίες στον δρόμο. Ένας μεγάλος γερανός και πολλά ασθενοφόρο βρίσκονταν στην περιοχή για να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες των οχημάτων και να απομακρύνουν τους τραυματίες.

“I’m shaking” Eyewitness videos show the scene at Florida International University in Miami, Florida, moments after a pedestrian bridge collapsed onto a roadway. https://t.co/ddDJvf3Idb pic.twitter.com/7TEbh8lIb8

— Nightline (@Nightline) 15 Μαρτίου 2018

Ένα άλλο τοπικό κανάλι, το NBC 6 South Florida, έκανε λόγο για πολλούς νεκρούς, επικαλούμενο την Τροχαία Αυτοκινητόδρομων της Φλόριντας. Η αστυνομία του Μαϊάμι έχει καλέσει τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή. Σύμφωνα πάντα με τις εικόνες που μετέδιδε το CBS Miami, η γέφυρα καταπλάκωσε τουλάχιστον τρία οχήματα.

Πηγή: newsbeast
Keywords
Τυχαία Θέματα