Ξεκίνημα για τη γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟΧ με στόχο την παραμονή

Ξεκινά το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Μαρτίου η αγωνιστική δράση για το πρωτάθλημα πόλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας, με τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων να είναι ανάμεσα στις 8 ομάδες που παίρνουν μέρος.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις, την προκριματική και την τελική. Ωστόσο, το δεύτερο στάδιο θα χωριστεί με τις 4 ομάδες που θα εξασφαλίσουν την 1η και τη 2η θέση από τους δύο ομίλους, παίζοντας για την άνοδο στην Α1, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις, η 3η και η 4η κάθε ομίλου θα παίξουν για την παραμονή

στην κατηγορία.

Για το Ν.Ο. Χανίων, ο στόχος είναι και πάλι η εξασφάλιση της παραμονής, παίζοντας σε πρώτη φάση απέναντι στις ομάδες της Ηλιούπολης, του Ηλυσιακού και της Χίου, τις οποίες θ’ αντιμετωπίσει στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης. Όσον αφορά τις ομάδες από το 2ο όμιλο που θα αγωνιστούν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, αυτές είναι οι Ιωνικός, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος και Ν.Ο. Λάρισας.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ο προπονητής της ομάδας, Τάσος Παραδάς, υπολογίζει στις: Γεραρχάκη, Ζανιδάκη, Κατσουλάκη, Λελεδάκη, Μαστρομανώλη, Μητράκη, Μουζακίτη, Μπαδογιάννη, Μυλωνάκη, Παπασηφάκη, Παυλοπούλου, Πενταράκη, Πλουμή, Σαραβελάκη και Σεργάκη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

1η αγωνιστική Σάββατο (17/3)
18:30 Ηλιούπολη – Ν.Ο. Χανίων
19:30 Ηλυσιακός – Χίος

2η αγωνιστική Κυριακή (18/3)
10:00 Ηλιούπολη – Χίος
11:00 Ηλυσιακός – Ν.Ο. Χανίων

3η αγωνιστική Κυριακή (18/3)
17:00 Ν.Ο. Χανίων – Χίος
18:00 Ηλυσιακός – Ηλιούπολη

Keywords
Τυχαία Θέματα