Κακοκαιρία στην Κρήτη: Έστειλαν 112 για το Λασίθι

Μήνυμα «112» εστάλη από την Πολιτική Προστασία στους κατοίκους του Λασιθίου, προκειμένου να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις, καθώς η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την Κρήτη, κατευθύνεται προς τα εκεί.

Το μήνυμα αναφέρει: «Ενεργοποίηση 112: Πιθανά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το επόμενο 24ωρο στην Π.Ε. Λασιθίου!!! Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις – Ακολουθείτε οδηγίες των Αρχών».

Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣

Πιθανά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το επόμενο 24ωρο

στην Π.Ε. Λασιθίου

Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις – Ακολουθείτε οδηγίες των Αρχών

Οδηγίες αυτοπροστασίας https://t.co/rhGuJbPxRh

— 112 Greece (@112Greece) October 15, 2022

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην Ιεράπετρα

Επικίνδυνες καταιγίδες σημειώνονται απο τις 10 το πρωί του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου 2022, στην Ιεράπετρα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν να πλημμυρίσουν τα μαγαζιά στο κέντρο της πόλης, όπου το νερό της βροχής σκέπασε τα πεζοδρόμια και έφτασε μέχρι τις εισόδους τους.

Οι δρόμοι έγιναν ποταμιά σε πολλά σημεία της πόλης, όπως για παράδειγμα στην βόρεια είσοδο, στην Ψυλλινάκη όπου γίνεται η Λαϊκή αγορά του Σαββάτου, στην Αναγνωστάκη και πίσω από το Νοσοκομείο.

Σοβαρά προβλήματα αντιμετώπισαν επίσης οι οδηγοί των οχημάτων που κινούνταν στο δρόμο του Κεντρικού καθώς και στις επαρχιακές οδούς Ιεράπετρας Σητείας και Ιεράπετρας Βιάννου.

Η Πολιτική προστασία του Δήμου Ιεράπετρας εξέδωσε ανακοίνωση, επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να γίνεται διέλευση οχημάτων η πεζών από τις Ιρλανδικές διαβάσεις.

Ζημιές έχει υποστεί και το έργο της προσάμμωσης της Πάνω Παραλίας από τον έντονο κυματισμό της θάλασσας και την πίεση που άσκησαν στο έργο οι αγωγοί των ομβρίων υδάτων.

zarpanews.gr

The post Κακοκαιρία στην Κρήτη: Έστειλαν 112 για το Λασίθι appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα