Τραγωδία στο Ηράκλειο: Υπήρχε συνοδηγός στο αυτοκίνητο του 50χρονου που παρασύρθηκε στην Αγία Πελαγία

14:20 15/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Μέσα σε λίγα λεπτά οι δρόμοι της Αγίας Πελαγίας στο Ηράκλειο μετατράπηκαν σε ορμητικά ποτάμια εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης που έπληξε την περιοχή. Ένας άνδρας έχει χάσει ήδη τη ζωή από την κακοκαιρία, όταν εγκλωβίστηκε μαζί με το όχημά του σε χείμαρρο.

Σύμφωνα με τον κοινοτάρχη της Αγίας Πελαγίας Ηρακλείου, Γιώργο Πεδιώτη μέσα στο όχημα του 50χρονου βρισκόταν ακόμη μια γυναίκα η οποία και αγνοείται.

Ο κ. Πεδιώτης μιλώντας στο newsit.gr

σημείωσε: «Βρέθηκε ένας νεκρός μέσα στο αμάξι του, σχεδόν 50 χρονών. Παρέσυραν το αμάξι τα ορμητικά νερά με φερτά υλικά από το βουνό. Μέσα πρέπει να ήταν και γυναίκα».

Σύμφωνα με τον Πεδιώτη, ο άντρας με την γυναίκα πήγαιναν στα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διατηρούσε ο 50χρονος για να τα καθαρίσει. Μάλιστα, μόλις η σύζυγος του 50χρονου είδε την έντονη βροχόπτωση ενημέρωσε την αστυνομία, καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις του.

Στο σημείο βρίσκεται και ο γιος της γυναίκας, ενώ οι αρχές ψάχνουν τα ίχνη της γυναίκας, η οποία ενδέχεται να έχει βγει από το αυτοκίνητο.

Ο κ. Πεδιώτης αναφέρει πως: «Το παιδί της είναι εδώ που βλέπουμε το αυτοκίνητο και κλαίει, εκείνος μας είπε ότι ήταν μέσα στο αυτοκίνητο με τον 50χρονο».

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 50χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Παράλληλα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις απεγκλώβισαν σώα μια γυναίκα από όχημα που κατέληξε στην θάλασσα στην περιοχή Λυγαριά του Ηρακλείου Κρήτης και σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπάρχουν 9 περιπτώσεις αυτοκινήτων που έχουν παρασυρθεί και για τα οποία γίνονται έρευνες.

Σημειώνεται ότι οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης έχουν τεθεί σε επιφυλακή λόγω της εκδήλωσης έντονων πλημμυρικών φαινομένων.

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2022/10/agiapelagia_kakokairia.mp4

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

To άρθρο Τραγωδία στο Ηράκλειο: Υπήρχε συνοδηγός στο αυτοκίνητο του 50χρονου που παρασύρθηκε στην Αγία Πελαγία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα