Η απάντηση του Στέφανου Κοκολογιάννη εκ μέρους της οικογένειάς του

Μετά την προαναγγελία προσφυγής στον Άρειο Πάγο από τις οικογένειες των θυμάτων του διπλού φονικού στον Προφήτη Ηλία, Πρίαμου Ξυδάκη και Μανόλη Σταυρουλάκη, δείτε ΕΔΩ, η πλευρά της οικογένειας Κοκολογιάννη απαντά – μέσω του Στέφανου Κοκολογιάννη – ως εξής:

«A. Πώς γίνεται τη μια στιγμή να εξυβρίζουν σκαιότατα τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης και την άλλη να την εμπιστεύονται;

B. H ομηρία στην οποία βρισκόταν η κοινή γνώμη από τον αποκλεισμό της αλήθειας τώρα έσπασε και όλος ο κόσμος, μέσω της δίκης, έμαθε ότι ο παθών πήε με πιστόλι που κατείχε κι έφερε παράνομα,

στο κατάστημα του κατηγορούμενου και πυροβόλησε αυτόν και το παιδί του 11 φορές, τραυματίζοντάς τους.

Γ. Επίσης έμαθε η κοινή γνώμη ότι κάποιος από τους διαμαρτυρόμενους για την παράνομη οπλοφορία πήγε με καλάσνικοφ στο κατάστημα του κατηγορούμενου και το «γάζωσε» ενώ μέσα ήταν μέλη της οικογένειας του κατηγορούμενου.
Σύντομα θα επιληφθεί η δικαιοσύνη γι αυτή την πραγματική απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Δ. Όσοι παρακολούθησαν αυτή τη δίκη πιστεύουν ότι, αν διεξαγόταν εκτός Κρήτης, σίγουρα θα είχε αθωωθεί ο κατηγορούμενους, ενώ όλοι οι συγγενείς επιστρατευμένοι μάρτυρες κατηγορίας θα είχαν πάει κατηγορούμενοι για ψευδορκία.

E. Προφανώς κάποιος διαμαρτυρόμενος για την δικαστική απόφαση έχει ενοχές και τύψεις για το θάνατο του Πρίαμου (εκείνος ξέρει γιατί) και προσπαθεί μάταια να τις μετακυλήσει σε άλλον.

ΣT. Αργά ή γρήγορα θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη. Καλό θα είναι ωστόσο να ζητήσει ένα συγνώμη και αυτός από τη γυναίκα και τα παιδιά του Πρίαμου».

cretalive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα