Η απάντηση του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Χανίων για τους υποψήφιους βουλευτές

Σε μια δήλωση-απάντηση για τα ζητήματα που τέθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ στα Χανιά, προχώρησε ο νέος πρόεδρος του τοπικού οργάνου Γιώργος Μαρκουλάκης, καλώντας παράλληλα και στην προσυνεδριακή συνάντηση της ΝΔ την Τετάρτη στο Ηράκλειο.

Μετά την τεταμένη ατμόσφαιρα που επικράτησε στη συνεδρίαση της Κυριακής, ο πρόεδρος τη ΝΟΔΕ

δίνει σαφή απάντηση για το πολυσυζητημένο θέμα των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στα Χανιά.

Χαρακτηριστικά αναφέρει στη δήλωσή του:

«Στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Χανίων έγινε η πρώτη διευρυμένη ΝΟΔΕ υπό την προεδρία μου, παρουσία του γραμματέα οργανωτικού κ. Στέλιου Κονταδάκη.

Συζητήσαμε για οργανωτικά θέματα εν’ όψει του προσυνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 του μήνα στο ξενοδοχείο Candia Maris στο Ηράκλειο.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης κάποια μέλη εξέφρασαν την αγωνία τους σχετικά με το ποιοι θα είναι υποψήφιοι στον νομό Χανίων. Πουθενά στην Ελλάδα δεν έχουν ανακοινωθεί υποψήφιοι, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά στα Χανιά.

Η δυναμική, η αγωνιστικότητα και η πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, μας ωθεί να προχωρήσουμε ενωμένοι ενάντια στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οποία έχει καταστρέψει την οικονομία και έχει αποδομήσει τον κοινωνικό ιστό της χώρας.

Καλούμε όλους τους φίλους της παράταξης μας, στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας αυτή την Τετάρτη, όπου παρουσία του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη θα παρουσιαστούν, προτάσεις και θέσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας και την επιστροφή της χώρας σε αναπτυξιακή τροχιά».

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα