Η απάντηση του Εργατικού Κέντρου Χανίων και οι αγώνες που έγιναν τραπεζοκαθίσματα

Απάντηση έδωσε η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χανίων σε δημοσίευμα στο zarpanews.gr, (δείτε εδώ) σχετικά με την ανακοίνωση στήριξης κινητοποίησης των εργαζομένων στον χώρο του επισιτισμού:

Η απάντηση του Εργατικού Κέντρου Χανιών:

Σε απάντηση του σχολιασμού του δημοσιογράφου στο ΖΑRPA NEWS το ΕΚΧ επισημάνει:

Κύριε δημοσιογράφε, καλό θα είναι πριν βγάλετε μια ανακοίνωση να ενημερώνεστε.

Επειδή αυτά που γράφετε συκοφαντούν το Εργατικό Κέντρο , εμείς ποτέ δεν έχουμε έρθει ούτε θα έρθουμε σε αρμονία

με τον κάθε εργοδότη είτε αυτός είναι στον επισιτισμό είτε οπουδήποτε αλλού, παρά μόνο για να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Έτσι και στην συγκεκριμένη περίπτωση θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε στα χέρια μας 70 και πλέον υπογραφές εργαζομένων στον επισιτισμό οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον τους και ζητούν την στήριξή μας.

Αυτή την αγωνία των εργαζομένων οι οποίοι ματώνουν καθημερινά για να βγάλουν ένα κομμάτι ψωμί, υπερασπιζόμαστε με την ανακοίνωσή μας.

Απορούμε που είδατε την συντεχνία…..

Τέλος για τα συμφέροντα που υπηρετούμε, ο κάθε εργαζόμενος ξέρει πολύ καλά τι είμαστε, γιατί και εμείς προερχόμαστε από τους ίδιους και ξέρουμε πολύ καλά τι πάει να πει ανεργία, φτώχια και εκμετάλλευση.

Επομένως εμείς κύριε δημοσιογράφε του ΖΑRPA NEWS, εξυπηρετούμε τα συμφέροντα των εργαζομένων .

Εσείς ποιανού συμφέροντα εξυπηρετείτε και μας απαντάτε με αυτόν τον τρόπο;

Γιατί κύριε δημοσιογράφε του ΖΑRPA NEWS, το συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου στάλθηκε σε όλο τον τοπικό τύπο και ο μόνος που ασχολήθηκε με το θέμα είσαστε εσείς. Τυχαίο δεν νομίζω……»

Σ.σ

Προφανώς η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χανίων, «στρίβει δια του αρραβώνος», για να χαρακτηρίσουμε με τον πλέον ήπιο τρόπο την θέση που παίρνει σε μια κινητοποίηση συγκεκριμένων συλλόγων.

Επαναλαμβάνουμε το ερώτημα αν τυχόν δεν το κατανόησαν: Αναφέρεστε σε ανακοίνωση σας για κινητοποίηση των εργαζομένων στην εστίαση. Ποιο σωματείο και πότε προκήρυξε κινητοποίηση; Υπάρχει σχετική ανακοίνωση για την κινητοποίηση;

Επίσης, θα επιθυμούσαμε να μας πει το Ε.Κ.Χ, ποια είναι η θέση των εργαζομένων στους οποίους αναφέρεται και πως εμπλέκονται στην συγκεκριμένη κινητοποίηση που επαναλαμβάνουμε έχει προκηρυχτεί από συγκεκριμένους φορείς.

Και φυσικά θα επιθυμούσαμε να γνωρίζαμε και ποια αιτήματα βάζουν οι εργαζόμενοι τους οποίους επικαλείται το Εργατικό Κέντρο και σε ποιον φορέα απευθύνονται.

Τέλος θα ήταν δυνατόν να μας γνωστοποιήσει το Ε.Κ.Χ. ποια είναι η δική του συγκεκριμένη θέση ως προς την συγκεκριμένη διαμαρτυρία;

Όσο για το ερώτημα που τίθεται για το ποια συμφέροντα εξυπηρετεί ο συντάκτης του σχολίου η απάντηση είναι:

Έλα ντε…

Ανδρέας Γερακάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα