Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μέχρι τις 6 Μαρτίου: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Ο πλανήτης του έρωτα και της αφθονίας, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται από σήμερα και μέχρι τις 6 Μαρτίου 2022 στον Αιγόκερω και αυτό σημαίνει πως μερικοί θα βιώσουν ευχάριστες αλλαγές και μεγάλη βοήθεια στα οικονομικά και τα ερωτικά. Ποιοι είναι;

Κριός

Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη αναγνώριση και τη δόξα στη δουλειά σας. Εισέρχεστε σε μία περίοδο όπου η σκληρή δουλειά σας θα αναγνωριστεί, ενώ όλο και πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις θα πέφτουν στο τραπέζι των επαγγελματικών.

Οι σχέσεις με τους ανώτερους γνωρίζουν επίσης άνθιση, ενώ δεν είναι απίθανο αυτό το διάστημα, αν είστε μόνοι, να γνωρίσετε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο.

Δίδυμοι

Πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί θα νιώθετε τους επόμενους μήνες, Δίδυμοι. Προσπαθήστε να βάλετε όριο στα ξεσπάσματα και τις εξαλοσύνες και θα δείτε πως η Αφροδίτη θα σας ανταμείψει με ό,τι λαχταράτε. Χρήματα, ερωτικούς συντρόφους, χαλάρωση. Αρκεί να φροντίζετε να μένει και κάτι στην άκρη. Βάλτε όρια και γιατρέψτε παλιά τραύματα. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική και γι’ αυτό.

Αιγόκερως

Αέρας υπεροχής πνέει στο ζώδιό σας. Έρχεστε πιο κοντά στους στόχους και πετυχαίνετε όσα επιθυμούσατε. Είτε πρόκειται για το επαγγελματικό είτε για το προσωπικό επίπεδο, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, είστε στο επίκεντρο της προσοχής. Η γοητεία σας είναι στα ύψη και σαγηνεύετε όποιον σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Δώστε λίγη παραπάνω προσοχή στην εμφάνισή σας ή σε ό,τι σας κάνει να νιώθετε καλά και δείτε τις μετοχές σας να ανεβαίνουν σε όλους τους τομείς.

marieclaire.gr

The post Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μέχρι τις 6 Μαρτίου: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα