Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: “Αρπάχτηκαν” στον αέρα – Τι συνέβη

Ο Γιώργος Λιάγκας έχασε την ψυχραιμία του με την Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Το Πρωινό” στον ANT1 σήμερα. Όλα άρχισαν, όταν ο ίδιος είπε ότι του αρέσει η Irina Shayk σε σύγκριση με την Lady Gaga.

«Γούστα είναι αυτά Γιώργο», απάντησε στον συμπαρουσιαστή της. Η φράση αυτή

ήταν αρκετή για να τον θυμώσει και να ξεσπάσει “στον αέρα” της εκπομπής.

«Για το γούστο μου μίλησα. Συγγνώμη τώρα, να μην τρελαθούμε. Στο πλαίσιο του #metoo απαγορεύεται να πούμε ότι μας αρέσει μία γυναίκα, ενώ δεν μας αρέσει πολύ μια άλλη; Ε, τι «γούστα είναι αυτά;». Συγγνώμη τώρα, μιλάω για μένα. Θες να μιλήσεις εσύ για μένα εδώ; Να κάτσω εδώ και να μη λέμε τίποτα», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Αμέσως μετά, η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο, κάνοντάς του μια ερώτηση: «Έχει σχέση ποια σου αρέσει εσένα; Γιατί πίσω από αυτό υπονοείς ότι η Irina Shayk είναι μία ωραία γυναίκα, ενώ η άλλη είναι λίγο πιο εναλλακτική».

Ο διάλογος συνεχίστηκε με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει έξω φρενών: “Μην αφαιρέσουμε το δικαίωμα να έχουν άποψη ότι μ’ αρέσει ο Ολυμπιακός και όχι ο Παναθηναϊκός. Τι πράγματα είναι αυτά; Μ’ αρέσει σαν γυναίκα περισσότερο η μία από την άλλη. Εσένα γιατί λες ότι σ’ αρέσει ο Τζέισον Στέιθαμ; Δικαίωμά σου! Σου είπα εγώ να μην το λες; Έλα Θεέ και Κύριε”.

enikos.gr

The post Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: “Αρπάχτηκαν” στον αέρα – Τι συνέβη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά, “Αρπάχτηκαν”,giorgos liagkas – faii skorda, “arpachtikan”