Γιατί είναι κακόκεφος ο Κυριάκος;

Ο Κ. Μητσοτάκης τελευταίως είναι κακόκεφος. Για το κακό του κέφι δεν φταίνε βεβαίως οι δημοσκοπήσεις (που δείχνουν ότι κλείνει η ψαλίδα ανάμεσα στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ), ούτε τα κυβερνητικά non papers που επιμένουν να εμφανίζουν (για το σκάνδαλο Novartis) ως… πραγματικό αρχηγό της ΝΔ τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά επειδή πλησιάζει η Κυριακή.

Και τι θα συμβεί νομίζετε την Κυριακή; Ο πρόεδρος της ΝΔ θα πενηνταρίσει. Εχει γενέθλια και

γίνεται 50 ετών. Αλλά τον μισό αιώνα ζωής δεν θα τον γιορτάσει, απλώς θα περάσει χαλαρά την ημέρα με την οικογένειά του. Αντε και με καμιά τούρτα που αντί για κεράκια θα έχει ένα έγχρωμο… ερωτηματικό (για να του δώσει ξανά το κέφι του).

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη που μπορεί να φτιάξει το κέφι του προέδρου της ΝΔ. Το γεγονός ότι επρόκειτο να βρεθεί στους Δελφούς (στο Οικονομικό Φόρουμ) απέναντι στον… μυθικό αρθρογράφο των «Financial Times» Μάρτιν Γουλφ (τον θυμάστε στον καιρό των μνημονίων;) τον ιντριγκάρει, όπως μου εξήγησε στενός συνεργάτης του.

Η αναμέτρηση θα είναι εφ’ όλης της ύλης και θα γίνει στα αγγλικά. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Μάρτιν Γουλφ είναι γνωστός για τον θαυμασμό που τρέφει, ή τουλάχιστον έτρεφε, για τον Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά και για τις απόψεις του για την ανασύνθεση (sic) της ευρωζώνης.

ΒΗΜΑτοδότης

Keywords
Τυχαία Θέματα