Γιάννης Χίνος: Το κολυμβητήριο Χανίων σήμερα λειτουργεί ως εκ θαύματος

Παρέμβαση με δηλώσεις του στη Νέα Τηλεόραση πραγματοποίησε ο Γιάννης Χίνος, περιγράφοντας τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κολυμβητήριο Χανίων στο οποίο η ελπίδα είναι μέσα στις επόμενες ημέρες να έχει δημοπρατηθεί με στόχο την ανακατασκευή του.

Οπως τόνισε ο κ. Χίνος η πληροφόρηση που υπάρχει πάνω σε αυτό το θέμα είναι γενική για το πώς προχωρούν τα πράγματα. Από την άλλη, σημειώνει το πόσο σημαντικό είναι η δημοπράτηση να έχει ολοκληρωθεί πριν τις εκλογές.

«Δυστυχώς

δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη πληροφόρηση, αλλά έχουμε μία γενική πληροφόρηση. Αισιοδοξούμε ότι υπάρχουν ακόμα περιθώρια ούτως ώστε η δημοπράτηση να γίνει πριν τις εκλογές γιατί αυτός είναι ο μεγάλος στόχος. Τώρα εάν θα είναι το Μάρτιο, ή το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία νομίζω. Το σημαντικότερο όλων είναι να γίνει τώρα η δημοπράτηση κι αυτό για έναν πολύ απλό λόγο, ότι το κολυμβητήριο αυτή τη στιγμή λειτουργεί ως εκ θαύματος», επισημαίνει ο κ. Χίνος.

Ο πρόεδρος του ΝΟΧ είπε συγκεκριμένα για το πού παρατηρούνται τα σημαντικότερα προβλήματα στο κολυμβητήριο, εκφράζοντας τον κίνδυνο ότι του χρόνου δεν θα είναι σε θέση καθόλου να λειτουργήσει.

«Η πολιτεία διασφάλισε για φέτος επάρκεια πετρελαίου και επί της ουσίας δεν έκλεισε το κολυμβητήριο», σημείωσε. «Το μεγάλο πρόβλημα μας είναι ο μηχανολογικός εξοπλισμός ο οποίος καθημερινά καταρρέει και δεν υπάρχει καμία περίπτωση το κολυμβητήριο στη μορφή που είναι σήμερα να μπορέσει να λειτουργήσει του χρόνου.

Είναι βέβαιο, απόλυτα βέβαιο ότι θα βγάλει πολύ σοβαρά προβλήματα γι’ αυτό και είναι πλέον επιτακτική ανάγκη η δημοπράτηση της ανακατασκευής του κολυμβητηρίου. Υπάρχει πιθανότητα να πάμε και σε δεύτερες εκλογές, επομένως υπάρχει κίνδυνος να χαθεί ένα πολύτιμο εξάμηνο που δεν ξέρουμε σε τι θα μας οδηγήσει.

Δεν έχουν πέσει στο κολυμβητήριο καθόλου χρήματα τα τελευταία 2-3 χρόνια εν αναμονή της πολυπόθητης δημοπράτησης με αποτέλεσμα ο εξοπλισμός να λειτουργεί εντελώς οριακά και μην ξεχνάμε ότι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, δηλαδή ξεπερνάμε τα 3 χρόνια, λειτουργεί μόνο μία 50άρα πισίνα», κατέληξε ο κ. Χίνος.

The post Γιάννης Χίνος: Το κολυμβητήριο Χανίων σήμερα λειτουργεί ως εκ θαύματος appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα