Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με ήττα από τους Ρόκετς το νέο ρεκόρ στην 10η σεζόν του στο ΝΒΑ

Αυτό δεν το περίμεναν. Οι Μιλγουόκι Μπακς πραγματοποίησαν την χειρότερη φετινή τους εμφάνιση και… μοιραία ηττήθηκαν (97-92) από την ομάδα με το τρίτο χειρότερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, τους Χιούστον Ρόκετς.

Βέβαια οι Ρόκετς είχαν και έναν επιπλέον λόγο για την υπέρβαση, καθώς ήθελαν να αφιερώσουν τη νίκη στον προπονητή Στέφεν Σάιλας, ο οποίος έχασε τον πατέρα του και άλλοτε θρύλο του πρωταθλήματος, Πολ Σάιλας. Φυσικά

δεν ήταν στην άκρη του πάγκο και χρέη head coach σε αυτό το ματς εκτέλεσε ο Τζον Λούκας.

Bucks battle but fall late to the young Rockets in Houston. pic.twitter.com/uVa0Ngitzs

— Milwaukee Bucks (@Bucks) December 12, 2022

Όσον αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν μπόρεσε να χαρεί ένα μοναδικό milestone, καθώς κατάφερε να ξεπεράσει τους 15.000 πόντους στην 10ετή θητεία του στο ΝΒΑ. Μικρή σημασία θα έχει για εκείνον και αυτό διότι δεν βρέθηκε σε καλό βράδυ. Μπορεί να ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και να έδειχνε άγριες διαθέσεις στην πρώτη περίοδο έχοντας 11 πόντους. 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ αλλά η συνέχεια ήταν τελείως διαφορετική. Έως το τέλος του αγώνα σκόραρε άλλους πέντε πόντους όλους και όλους καθώς έμοιαζε να έχει βγει εντελώς από το κλίμα της ομάδας. Συνολικά αγωνίστηκε 37 λεπτά και σε αυτό το διάστημα είχε 16 πόντους με 7/15 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 2/6 βολές, 18 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 τάπες, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Giannis recorded a season-high 18 rebounds tonight.

16 PTS | 18 REB | 4 AST pic.twitter.com/ZejwXNhAFp

— Milwaukee Bucks (@Bucks) December 12, 2022

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και ο…. νέος τραυματισμός του Κρις Μίντλετον, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα έχοντας αγωνιστεί έξι λεπτά. Ουσιαστικά τα πάντα κρίθηκαν στην τελευταία περίοδο και στην χαμηλή παραγωγικότητα των Μπακς, οι οποίοι σημείωσαν μόλις 13 πόντους. Επίδοση με την οποία δεν θα μπορούσαν να περιμένουν κάτι καλύτερο.

Ο Τζρου Χόλιντεϊ ήταν ο πρώτος σκόρερ για το Μιλγουόκι έχοντας 25 πόντους, 8 ασίστ και 6 ριμπάουντ, ενώ άλλους 17 πόντους και 15 ριμπάουντ πρόσθεσε ο Μπόμπι Πόρτις έχοντας 7/15 σουτ εντός παιδιάς. Με αυτήν την ήττα οι Μπακς «έριξαν» το ρεκόρ τους στο 19-7 και έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο τους πρωτοπόρους Σέλτικς (21-6).

Στον αντίποδα, οι Χιούστον Ρόκετς έχουν πλέον 8-18 ρεκόρ, το τρίτο χειρότερο στο ΝΒΑ (μαζί με τους Σπερς) μετά το 7-22 των Πίστονς και το 7-20 των Χόρνετς στην Ανατολή. Ο Τζειλεν Γκριν ήταν εκείνος που έκανε την ζημιά στα «Ελάφια» έχοντας 30 πόντους με 12/21 εντός παιδιάς και 7 ριμπάουντ. ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ είχε από τη πλευρά του 18 πόντους (8/13 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 2/2 βολές) και 7 ασίστ, ενώ «διψήφιος» ήταν και ο Κέβιν Μάρτιν Τζούνιορ με 10 πόντους και 7 ριμπάουντ.

protothema.gr

The post Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με ήττα από τους Ρόκετς το νέο ρεκόρ στην 10η σεζόν του στο ΝΒΑ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα