Γεωργιάδης:«Ραντεβού στην Αλικαρνασσό γιατί ο Ηρόδοτος ξαναγράφει ιστορία»

Ο Ηρόδοτος είναι μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης ιστορίας του καθώς σε λίγες ημέρες ξεκινούν τα μπαράζ για την άνοδο στη Football League.

Σ΄ αυτό το ταξίδι στο όνειρο συνεπιβάτες είναι όλοι όσοι αγαπούν την ιστορική ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.

Τη δική του τοποθέτηση έκανε ο αντιπρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Γεωργιάδης σε επικοινωνία που είχε με το prismasport.gr εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι ο Ηρόδοτος θα τα καταφέρει να βγει νικήτης από αυτές τις δύσκολες μάχες που έχει μπροστά του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Μιχάλη Γεωργιάδη

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι στην Αλικαρνασσό για την εφετινή μεγάλη πορεία της ομάδας μας με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Στόχος μας είναι να κλείσει μαγικά η χρονιά με επάνοδο του Ηροδότου στη Β’ Εθνική μετά από 36 χρόνια.

Είμαστε τόσο κοντά σε αυτό και πραγματικά όλοι μαζί παίκτες , προπονητής , διοίκηση και κόσμος περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία αυτά τα μπαράζ.

Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον μίνι πρωτάθλημα με αντίπαλες αξιόλογες ομάδες αφού όλες πήραν το πρωτάθλημα στους ομίλους τους.

Ξέρουμε ότι ένας βαθμός , ίσως και ένα γκολ σε μια πιθανή ισοβαθμία μπορεί να δώσει την άνοδο.

Έχουμε 50% πιθανότητες για να πάρουμε το ένα από τα δύο εισιτήρια για τη Β’ εθνική , και είναι στο χέρι ή καλύτερα στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας να αποδείξουν ότι το αξίζουν και μέσα στο γήπεδο να μεγαλώσουν αυτές οι πιθανότητες. Έτσι κι αλλιώς από την αρχή της χρονιάς μόνο με δουλειά και χαμηλούς τόνους, έχουν καταφέρει τη σπουδαία εφετινή πορεία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μετά την κλήρωση και το πρόγραμμα το είδαμε και αυτό από την ΕΠΟ , σ’ ένα πρωτάθλημα έξι αγώνων η ομάδα μας να δίνει 3 συνεχόμενα ματς εκτός έδρας. Αλλά πραγματικά , επειδή ο Ηρόδοτος θέλει την άνοδο θα δώσει 6 μεγάλα ντέρμπι μέσα έξω με σκοπό να τα κερδίσει όλα ή να πάρει ότι μπορεί. Συνεπώς οι ημερομηνίες και το πρόγραμμα για εμάς έχει μικρή σημασία μόνο και μόνο, για να κανονίσουμε τις μετακινήσεις και τα εισιτήρια της ομάδας γιατί θα παίξει 3 αγώνες εκτός Κρήτης.

Θεωρώ κομβικό το πρώτο ματς στην έδρα μας με τον Αστέρα Αμαλιάδος. Είναι σημαντικό να το κερδίσουμε έτσι ώστε να πάρουμε κεφάλι στον όμιλο από την πρώτη αγωνιστική.

Εδώ θέλουμε τη βοήθεια των φίλων της ομάδας και όχι μόνο, θέλουμε βοήθεια από το Ηράκλειο και απ’ όλη την Κρήτη αν γίνεται.

Είναι πολύ σημαντικό το γήπεδο να είναι γεμάτο και να γίνει ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας μας. Αλλά θέλουμε να γεμίσει και για να επιβραβεύσει τα παιδιά για την τεράστια εφετινή τους επιτυχία..

Ραντεβού στην Αλικαρνασσό λοιπόν γιατί ο Ηρόδοτος ξαναγράφει ιστορία.

prismasport.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα