Γενέθλια για τον Ρουβά: Η τούρτα υπερπαραγωγή και το Happy Birthday από τον Αργυρό | Video

Ο Σάκης Ρουβάς έγινε 51 την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου και δέχτηκε ευχές στα κοινωνικά δίκτυα από τους θαυμαστές του, την οικογένεια και τους συνεργάτες του.

Μπορεί ο τραγουδιστής να μην κανόνισε κάτι για το βράδυ ανήμερα των γενεθλίων του, αφού έπρεπε να δώσει το «παρών» στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Παρόλα αυτά, ο συνάδελφός του δεν τον άφησε χωρίς έκπληξη. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας των δύο τραγουδιστών στη σκηνή, η ροή της βραδιάς πήρε για λίγο διαφορετική τροπή, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό | Videoνα τραγουδά το κομμάτι των

γενεθλίων στον εορτάζοντα και μία μεγάλη τούρτα και μερικά μπαλόνια να εμφανίζονται στο κέντρο.

Ο Σάκης Ρουβάς έσβησε τα κεράκια της τούρτας και το κοινό άρχισε να χειροκροτά.

Το στιγμιότυπο απαθανάτισαν οι θαμώνες με τα κινητά τηλέφωνά τους και ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε σχετικό κλιπ μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

«51 Σας ευχαριστώ πολύ για όλα» έγραψε στο Instagram story.

Δείτε το βίντεο

Η ανάρτηση της κόρης του, Αναστασίας

Και η μεγαλύτερη κόρη του, Αναστασία, ευχήθηκε στον πατέρα της για τα φετινά του γενέθλια, δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν. Στην ανάρτηση έγραψε: «Χρόνια πολλά μπαμπά. Τόσο ευγνώμων για εσένα», ενώ αμέσως μετά ο Σάκης Ρουβάς αναδημοσίευσε την ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram.

Δείτε τη δημοσίευση

protothema.gr

The post Γενέθλια για τον Ρουβά: Η τούρτα υπερπαραγωγή και το Happy Birthday από τον Αργυρό | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα