Φρίκη: Προπονητής τάε κβον ντο ασέλγησε σε 9χρονη, καταδικάστηκε αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος και διδάσκει

Παρότι καταδικάστηκε για την ασέλγεια μιας 9χρονης αθλήτριας, ένας προπονητής Τάε Κβον Ντο κυκλοφορεί ελεύθερος με αναστολή και διδάσκει σε σχολή στα Μουδανιά.

Η μητέρα της ανήλικης που είχε πέσει θύμα του προπονητή το 2013, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega περιγράφοντας όσα επακολούθησαν της αποκάλυψης και της καταδίκης.

Ο προπονητής, 67 ετών σήμερα, είχε την φήμη «κορυφαίου» αθλητή και είχε προσφερθεί να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στην 9χρονη, τα Σάββατα αφιλοκερδώς.

Τον

Αύγουστο της ίδια χρονιάς όμως, η ανήλικη αποκάλυψε στη μητέρα της πως δεν ήθελε να πάει στο τρίτο ιδιαίτερο μάθημα. Το κορίτσι είπε στη μητέρα του πως ο προπονητής το είχε θωπεύσει στο στήθος και, όταν την ανέβασε στη ζυγαριά για να τη ζυγίσει, της ζήτησε να κάτσει στα πόδια του και τη φίλησε στο στόμα.

Μετά από εφτά ολόκληρα χρόνια κρίθηκε ένοχος αλλά αφέθηκε ελεύθερος και σήμερα διδάσκει σε σχολή στα Μουδανιά, έχοντας την υποχρέωση να επισκέπτεται κάθε μήνα κοινωνική λειτουργό.

«Έφερε τη σχολή του δίπλα στο σπίτι μας, μας τρομοκρατεί», κατήγγειλε η μητέρα στον τηλεοπτικό σταθμό που διεμήνυσε ότι θα προσφύγει στον Άρειο Πάγο.

Το 2017 είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 12 χρόνια κάθειρξη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το δικαστήριο ανέστειλε την ποινή για τρία χρόνια, υπό τον όρο να επισκέπτεται κοινωνική λειτουργό και να μην προσεγγίζει την παθούσα. Την Παρασκευή εκδικάστηκε και η έφεση όπου του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου και της μεταμέλειας, ωστόσο οι δικαστές διατήρησαν τα ασφαλιστικά μέτρα.

lifo.gr

The post Φρίκη: Προπονητής τάε κβον ντο ασέλγησε σε 9χρονη, καταδικάστηκε αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος και διδάσκει appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα