Φοιτητικές εκλογές: “Αποκαθήλωση” της ΔΑΠ μετά από τρεις δεκαετίες – Αμφισβητεί το αποτέλεσμα

Πρώτη δύναμη η Πανσπουδαστική σύμφωνα με τα αποτελέσματα των περισσότερων παρατάξεων. Στον κόσμο της η ΔΑΠ που «βλέπει» αυτοδυναμία. Ηχηρό μήνυμα των φοιτητών κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας, των μεθοδεύσεων Κεραμέως και της κυβερνητικής πολιτικής.

Ιστορικός καταποντισμός για την φοιτητική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στις φοιτητικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν μετά από τρία χρόνια, καθώς οι φοιτητές στους περισσότερους

συλλόγους έστειλαν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και την υπουργό Παιδείας.

Με βάση τα αποτελέσματα των περισσότερων παρατάξεων η Πανσπουδαστική είναι η μεγάλη νικήτρια της φετινής διαδικασίας, με τη συμμετοχή να κυμαίνεται περίπου στα ίδια επίπεδα με την τελευταία φορά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ΔΑΠ υποχωρεί αισθητά μετά από σχεδόν 40 χρόνια. Ξεχωριστή σημασία, άλλωστε, έχει το γεγονός ότι η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας σε ιδρύματα όπως το ΑΠΘ, το οποίο έγινε πρόσφατα θέατρο απρόκλητης αστυνομικής βίας, βρίσκεται μπροστά σε πανωλεθρία.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έδωσε στη δημοσιότητα η Πανσπουδαστική:

Αντίστοιχη εικόνα κατάρρευσης της ΔΑΠ δείχνουν και τα αποτελέσματα που έδωσε χθες το βράδυ η ΕΑΑΚ:

Από την πλευρά της η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας επιχειρεί να παρουσιάσει μια διαφορετική εικόνα, όχι μόνο αμφισβητώντας τα αποτελέσματα, αλλά και υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται στο όριο της αυτοδυναμίας.

Τα αποτελέσματα σύμφωνα με τη ΔΑΠ

efsyn.gr

The post Φοιτητικές εκλογές: “Αποκαθήλωση” της ΔΑΠ μετά από τρεις δεκαετίες – Αμφισβητεί το αποτέλεσμα appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φοιτητικές, “Αποκαθήλωση”, ΔΑΠ, – Αμφισβητεί,foititikes, “apokathilosi”, dap, – amfisvitei