Ενδοοικογενειακή βία στην Κρήτη: Τρία θύματα γυναίκες από τους συζύγους τους μέσα σε δύο μέρες

Τρία περιστατικά ενδοοικογενειακή βίας καταγράφηκαν στο Ηράκλειο σε διάστημα δύο ημερών

Δίχως τέλος τα περιστατικά ενδοοικογενειακή βίας, στην Κρήτη καθώς μόνο τις δύο τελευταίες ημέρες έλαβαν χώρα τρεις υποθέσεις όλες σε περιοχές του νομού Ηρακλείου, με το φαινόμενο όπως φαίνεται να βρίσκεται σε έξαρση.

Το πρώτο περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία προχθές Σάββατο 8 Οκτωβρίου, ανάμεσα

σε ένα ζευγάρι με καταγωγή από την Αλβανία. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 45χρονη ο εν διαστάσει σύζυγός της την εξύβρισε και άσκησε σωματική βία σε βάρος της, γεγονός που όπως ανέφερε η ίδια έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι και χθες ο άνδρας δεν είχε συλληφθεί.

Η δεύτερη υπόθεση καταγγέλθηκε στην αστυνομία το μεσημέρι της Κυριακής 9 Οκτωβρίου, με πρωταγωνιστές ένα ηλικιωμένο ζευγάρι (δείτε ΕΔΩ). Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Αλικαρνασσού μέρα μεσημέρι με τον ηλικιωμένο άνδρα ηλικίας 80 ετών να χτυπά και να βρίζει τη 75χρονη σύζυγό του στη μέση του δρόμου. Οι γείτονες που είδαν τι συνέβη κάλεσαν την αστυνομία και εκείνη με τη σειρά της πέρασε χειροπέδες στον ηλικιωμένο άνδρα.

Το τρίτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα στον Γιόφυρο και συγκεκριμένα μέσα στο αυτοκίνητο.

Ένας 36χρονος άνδρας είχε έρθει από την Αθήνα για να δει τα παιδιά του, καθώς με τη σύζυγό του βρίσκονται σε διάσταση. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 41χρονη, λογομάχησαν μέσα στο αυτοκίνητο, και στη συνέχεια ο 36χρονος την χτύπησε.

Μετά τα όσα κατέθεσε για τον 36χρονο, έκανε και εκείνος με τη σειρά του μήνυση για εξύβριση και ξυλοδαρμό σε βάρος του από την 41χρονη.

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες και στους δύο και ερευνά την υπόθεση.

neakriti.gr

The post Ενδοοικογενειακή βία στην Κρήτη: Τρία θύματα γυναίκες από τους συζύγους τους μέσα σε δύο μέρες appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ενδοοικογενειακή, Κρήτη, Τρία,endooikogeneiaki, kriti, tria