Ένα μεγάλο “γιατί” απευθύνουν οι απολυμένοι συμβασιούχοι των Χανίων – “Μας έστειλαν σπίτι και ταμείο ανεργίας”

Την κυβερνητική αναλγησία μαζί με τις δικαστικές αποφάσεις που επιβεβαιώνουν πως δεν θα παραμείνουν πια στη δουλειά τους, στηλιτεύουν οι συμβασιούχοι που έμειναν άνεργοι. Πρόκειται για δεκάδες ανθρώπους που υπηρετούσαν σε ΟΤΑ της Κρήτης και η παρακάτω επιστολή εκφράζει εκείνους που βρίσκονται στα Χανιά:

“Μετά

από 25 μήνες δουλειάς κ έχοντας αποκτήσει εμπειρία προϋπηρεσία γνώσεις αλλά κυρίως έχοντας στελεχώσει υποστελεχωμένες υπηρεσίες κ τμήματα αυτών καλύπτοντας εξ αρχής πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε καίρια πόστα, δυστυχώς κάποιοι αποφάσισαν ότι δεν μας χρειάζονται και μας έστειλαν στα σπίτια μας κ στο ταμείο ανεργίας.

Τόσο εμάς όσο κ τόσους άλλους συναδέλφους συμβασιούχους σε όλη την Κρήτη ένεκα προεκλογικής περιόδου. Για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση δείχνει έμπρακτα την αδιαφορία της για τόσους εργαζόμενους ζητώντας τους παράλληλα την ψήφο εμπιστοσύνης τους. Βγήκαν δικαστικές αποφάσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (μίας εβδομάδας) όπου μας ανοίγουν την πόρτα της ανεργίας όλων εμάς που μπήκαμε με κάθε νόμιμο τρόπο κ όχι από “παραθυρακια”.

Προτεραιότητα της όποιας Κυβέρνησης θα ήταν να μειώνει την ανεργία κ όχι να διώχνει κόσμο. Αύξηση στα πάντα πλέον ,αύξηση κ στους άνεργους….Έχουν να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού 5 χρόνια τώρα. Όλες οι υπηρεσίες δουλεύουν με συμβασιούχος 6-8 μηνους. Γιατί Κύριοι της Βουλής? Γιατί όλοι Εμείς να σας εμπιστευτούμε ξανά? Γιατί??? Τι έχετε κάνει Εσείς για να σας δώσουμε Εμείς???”

zarpanews.gr

The post Ένα μεγάλο “γιατί” απευθύνουν οι απολυμένοι συμβασιούχοι των Χανίων – “Μας έστειλαν σπίτι και ταμείο ανεργίας” appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα