Τρία στα τρία ο ΝΟ Χανίων στα 1α Βενιζέλεια

Με απολαυστικά παιχνίδια συνεχίζονται τα 1α Βενιζέλεια υδατοσφαίρισης στο κολυμβητήριο Χανίων. Το ξεκίνημα της δεύτερης ημέρας των αγώνων σηματοδότησε για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων να καταφέρνει να φτάνει στην τρίτη διαδοχική του νίκη στο τουρνουά και από την άλλη την Γλυφάδα να γνωρίζει την πρώτη της ήττα.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιάννη Ζαγουράκη επιβλήθηκε με άνεση της Ακαδημίας Υγρού Στίβου με 16-3, ενώ στο πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που ακολούθησε ο Παναθηναϊκός σημείωσε

την πρώτη του νίκη, καταβάλλοντας την αντίσταση της Γλυφάδας με 9-7.

Ενα αμφίρροπο παιχνίδι όμως διεξήχθη ανάμεσα και σε Βουλιαγμένη-Παλαιό Φάληρο, με τη μικρή ομάδα των “μπέμπηδων” να κερδίζει με 5-4.

Αναλυτικότερα, η εικόνα στα 1α Βενιζέλεια έχει ως εξής:

3η αγωνιστική
Βουλιαγμένη-Παλαιό Φάληρο 5-4
ΝΟ Χανίων-Ακαδημία Υγρού Στίβου Ηρακλείου 16-3
Παναθηναϊκός-Γλυφάδα 9-7

Βαθμολογία
1.ΝΟ Χανίων 9
2.Γλυφάδα 6
-.Βουλιαγμένη 6
4.Παναθηναϊκός 4
5.Παλαιό Φάληρο 1
6.Υγρού Στίβου Ηρακλείου 0

Επόμενη αγωνιστική (4η, 11/4)
19:15 Βουλιαγμένη-Παναθηναϊκός
20:15 ΝΟ Χανίων-Γλυφάδα
21:15 Ακαδημία Υγρού Στίβου Ηρακλείου-Παλαιό Φάληρο

Η ομάδα της Γλυφάδας.

Η ομάδα της Ακαδημίας Ηρακλείου.

Δηλώσεις για τα 1α Βενιζέλεια υδατοσφαίρισης προχώρησαν τρεις ακόμα προπονητές όπου πρόκειται για τους Γιάννη Ζαγουράκη, Σταύρο Τσαγκόζη και Τσβέτα Κασάποβα.

Αναλυτικά:

Γιάννης Ζαγουράκης (ΝΟ Χανίων): «Είναι μια μεγάλη στιγμή για τον Ναυτικό Ομιλο να διοργανώνει τα 1α Βενιζέλεια υδατοσφαίρισης σε συνδυασμό με τις διοργανώσεις στα άλλα αθλήματα που καλλιεργεί. Πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη στιγμή για την πόλη και για όλη την Ελλάδα γιατί πρόκειται για μεγάλες διοργανώσεις σε όλα τα αθλήματα, με διεθνείς συμμετοχές. Το μέλλον του Ναυτικού Ομίλου που είναι το τμήμα των μίνι παίδων και γενικότερα η εκμάθηση είναι δεδομένο γιατί διαθέτουμε τις καλύτερες ομάδες και παιδιά με πολύ ταλέντο. Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς των παιδιών γιατί αυτοί είναι ουσιαστικά που στηρίζουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Αυτό που αρκεί, είναι να έχουμε τις ιδανικές εγκαταστάσεις και το πολυπόθητο όνειρο όλων των Χανιωτών να φτιαχτεί το κολυμβητήριο, να γίνει πραγματικότητα».

Σταύρος Τσαγκόζης (Γλυφάδα): «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πρόσκληση τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων. Είναι μια τέλεια διοργάνωση με τις πιο δυνατές ομάδες στην Ελλάδα, τα παιχνίδια είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Εμείς είμαστε μία νέα ομάδα με παιδιά γεννημένα από το 2010 μέχρι το 2013 όπου ήρθαμε ν’ απολαύσουμε το όμορφο τουρνουά και το όμορφο νησί σας και ευχόμαστε καλή επιτυχία και να μπορέσει να διοργανώνεται και τα επόμενα χρόνια».

Τσβέτα Κασάποβα (Ακαδημία Υγρού Στίβου Ηρακλείου): «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και χαρούμενη που συμμετέχουμε σ’ ένα τόσο υπέροχο τουρνουά. Είναι τιμή και χαρά μας να βρισκόμαστε ανάμεσα σε τόσο καλές ομάδες. Αυτοί οι αγώνες ήταν ό,τι έπρεπε πριν από την β’ φάση του πρωταθλήματος. Ευχαριστούμε τα Χανιά για την υπέροχη διοργάνωση και ευελπιστούμε και του χρόνου να είμαστε ξανά εδώ».

The post Τρία στα τρία ο ΝΟ Χανίων στα 1α Βενιζέλεια appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρία, ΝΟ Χανίων, 1α Βενιζέλεια,tria, no chanion, 1a venizeleia