Ελένη Μενεγάκη: Ετοιμάζει επιστροφή στην τηλεόραση; Ποια κανάλια την διεκδικούν

Η ωραία Ελένη μπορεί να κλείνει έναν χρόνο εκτός τηλεόρασης και να απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές, όμως τα τηλεοπτικά κανάλια θεωρούν ότι το… διάλειμμα της «βασίλισσας της τηλεόρασης» κάποια στιγμή θα λάβει τέλος!

Οι υπεύθυνοι των σταθμών επεξεργάζονται την επιστροφή της για την επόμενη σεζόν και βολιδοσκοπούν τις προθέσεις της.

Η διοίκηση του Μεγάλου Καναλιού φέρεται να έχει προχωρήσει σε προχωρημένες συζητήσεις και την θέλει με τα χίλια προκειμένου να επενδύσει στην πρωινή του ζώνη.

Σύμφωνα με τη Real life,

από την πλευρά της, η παρουσιάστρια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής της υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ενώ φέρεται να δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να δοκιμαστεί σε κάτι καινούργιο και ότι, αν αποφασίσει να επιστρέψει, θα το κάνει για να αναλάβει καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο.

Όμως έχει δεχθεί και από τον σταθμό του Αμαρουσίου πρόταση τόσο για καθημερινή εκπομπή όσο και για την παρουσίαση εβδομαδιαίου show στην prime time.

Επειδή η ίδια δένεται και θεωρεί οικογένεια το κάθε κανάλι με το οποίο υπογράφει συνεργασία επιθυμεί το καινούργιο της τηλεοπτικό μετερίζι, μετά τον Alpha, να καταλήξει σε μια μακροχρόνια συνεργασία!

Σε κάθε περίπτωση, τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέχρι το Πάσχα, αφού κλείνει σιγά σιγά το budget των καναλιών για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν και όπως είναι φυσικό, η Ελένη Μενεγάκη θα αποτελέσει ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια, αφού σε όποια ζώνη και να την τοποθετήσει ένα κανάλι.

Πηγή: topontiki.gr

The post Ελένη Μενεγάκη: Ετοιμάζει επιστροφή στην τηλεόραση; Ποια κανάλια την διεκδικούν appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα