Εγκρίθηκε η τοποθέτηση δύο πλωτών εξεδρών – Μια από αυτές στα Χανιά

Δύο άδειες για πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσιες περιοχές των Χανίων και της Σίφνου.

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας επιφάνειας 97,96 τ.μ. στη θέση Βαθύλακκος, στην Παρηγοριά Νέας Κυδωνίας Χανίων, μπροστά από το ξενοδοχείο DOMES ZEEN CHANIA, για λογαριασμό της εταιρείας ΛΗΔΡΑ Τουριστική Α.Ε. Ξενοδοχειακές & Εμπορικές Επιχειρήσεις, με σκοπό την χρήση της για την πρόσβαση λουομένων

σε δύσβατη παραλία και για εποχιακή χρήση μέχρι 6 μηνών.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας επιφάνειας 62,50 τ.μ. εντός της θαλάσσιας ζώνης στο λιμένα Καμάρες της Σίφνου, για λογαριασμό του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σίφνου, με σκοπό την χρήση της για την πρόσδεση σκαφών και για εποχιακή χρήση μέχρι 6 μηνών.

Σημειώνεται ότι η εξυπηρέτηση και μόνο της πρόσβασης στην και από την πλωτή εξέδρα, από και προς την ξηρά αντίστοιχα και εφόσον κάθε άλλος τρόπος πρόσβασης κρίνεται από την αρμόδια Λιμενική Αρχή ακατάλληλος, θα γίνεται με την τοποθέτηση και χρήση ενός διαδρόμου πρόσβασης συνολικής επιφάνειας 3 τ.μ., με απλή έδραση στον βυθό.

tornosnews.gr

The post Εγκρίθηκε η τοποθέτηση δύο πλωτών εξεδρών – Μια από αυτές στα Χανιά appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα