Έφυγε με άδεια χέρια και από τη Νέα Σμύρνη ο Πλατανιάς! Νέα ήττα, 2-1 από τον Πανιώνιο

Με άδεια χέρια για ακόμη ένα ματς έμεινε ο Πλατανιάς. Η χανιώτικη ομάδα ηττήθηκε ύστερα από ένα ολέθριο λάθος του Κοκκαλά, το οποίο χάρισε στον Πανιώνιο σπουδαία νίκη με 2-1 στη Νέα Σμύρνη, και παραμένει σε δύσκολη θέση και στον πάτο της βαθμολογίας με έξι βαθμούς.

Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι Χανιώτες, αφού στο 73′ ο Κοροβέσης είδε δεύτερη κίτρινη και κόκκινη για φάουλ πάνω στον Βλάχο, ενώ ο Μανουέλ Ρόκα από τότε που ανέλαβε δεν έχει πάρει ούτε

ένα βαθμό, έχοντας, όμως, πολύ δύσκολο πρόγραμμα.

Το ματς

Ο Πανιώνιος ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στον αγώνα, αλλά ο Πλατανιάς είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Ωστόσο, στο 29′, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με τον Σπιριντόνοβιτς να κάνει το σουτ, η μπάλα κοντράρει στον Ντικαμονά, ξεγελάει τον Κοκκαλά και καταλήγει, με τη βοήθεια και της ρίζας του δοκαριού, στα δίχτυα του Χανιώτη τερματοφύλακα. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Ρόκα πήραν την κατοχή, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Πλατανιάς βρήκε δίχτυα για δεύτερο σερί ματς. Πιο συγκεκριμένα, στο 61′, ο Ενσικουλού ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ που κέρδισε η ομάδα του και αφού πέρασε την μπάλα πάνω από το τείχος, την έστειλε στο δεξί γάμα της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Κότνικ, κάνοντας το 1-1.

Στο 73′ ο Κοροβέσης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ πάνω στον Βλάχο, με την απόφαση του διαιτητή να χαρακτηρίζεται πολύ αυστηρή. Και… το κακό ολοκληρώθηκε για τον Πλατανιά στο 82′, όταν ο Κοκκαλάς έκανε τραγικό λάθος, μην μπορώντας να συγκρατήσει την μπάλα, και ο Γκιοατά από κοντά με προβολή να την σπρώχνει στα δίχτυα για το τελικό 2-1 υπέρ του Πανιωνίου.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Γκιοατά, Μπανανά, Χατζισαφί (80′ Βουκελάτος), Σιώπης, Κόρμπος, Λάμπρου (65’ Σαραμαντάς), Μασούρας (72′ Γεσίλ), Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι

Πλατανιάς (Μανουέλ Ρόκα): Κοκκαλάς, Στάθης, Στάμου, Ντικαμονά, Βάντερσον, Δημούτσος (91’ Πατράλης), Αγγελόπουλος, Ντεβέσα (87′ Γκρζέλτσακ), Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούντνικ (77’ Ουές)

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Keywords
Τυχαία Θέματα