Έδωσαν σημάδι ζωής οι ανήλικες αδερφές που εξαφανίστηκαν στο Δήλεσι

Καλά στην υγεία τους είναι οι δύο ανήλικες αδελφούλες που λείπουν από το σπίτι τους στο Δήλεσι από την περασμένη Δευτέρα. Ο λόγος για την Εμμανουέλα και τη Ντενίσα που, κατά πάσα πιθανότητα, έφυγαν οικειοθελώς από το σπίτι τους. Μάλιστα, μαζί με τα κορίτσια εξαφανίστηκε και φίλος της μίας αδερφής, ηλικίας 18 ετών.

Οι δύο αδελφές, 17 και 16 ετών, εξαφανίστηκαν ενώ δήλωσαν πως θα πάνε στο σχολείο χωρίς χρήματα και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο νεαρός είναι ανιψιός της γνωστής ηθοποιού, Μαίρης Χαλκιά, η οποία μίλησε επίσης στην εκπομπή “Τατιάνα Live” του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon και είπε ότι τις τελευταίες μέρες κάτι τον ανησυχούσε.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια εκομποή, τα κορίτσια φέρονται να αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα στο σπίτι τους από το οποίο ήθελαν να ξεφύγουν.

“Είμαστε καλά”

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εκπομπής τα δύο κορίτσια επικοινώνησαν με τη μητέρα τους και είπαν πως βρίσκονται με τον 18χρονο και δεν θέλουν να γυρίσουν.

Από την πλευρά της, η μητέρα των κοριτσιών απηύθυνε νέα έκκληση στα κορίτσια να επιστρέψουν προκειμένου να λύσουν όλοι μαζί όποιο πρόβλημα υπάρχει.

Πηγή: altsantiri.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα