Έχει εμπάθεια με τους Λασιθιώτες η Όλγα;

Για μια ακόμα φορά όπως πιστοποιεί και το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ και επισημαίνει το fonien.gr η Όλγα Κεφαλογιάννη, βουλευτής της Ν.Δ στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών, φαίνεται να δείχνει την αντιπάθεια της για την ανατολική Κρήτη.

Την πρώτη φορά ήταν όταν επί των ημερών της στο Υπουργείο τουρισμού στην κυβέρνησης Σαμαρά

πριν λίγα χρόνια το 2014 είχε κατά επανάληψη απορρίψει συνάντηση με τους τοπικούς φορείς του Αγίου Νικολάου και του νομού γενικότερα για το θέμα της ΑΣΤΕΑΝ δείχνοντας πραγματικά μια καθόλου ευγενική συμπεριφορά και στάση απαξίωσης.

Η κα Κεφαλογιάννη χτυπά ξανά το χέρι της στην ανατολική μεριά του νησιού και με παρεμβάσεις της που φτάνουν και στην προεδρεία της δημοκρατίας δείχνει ξανά ότι αν και στην Αθήνα πολιτευόμενη δεν ξεχνά την Κρήτη την οποία και δεν βλέπει καθόλου σαν νησί με 4 νομούς.

Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ:

Το Δικταίον, ο πρόεδρος και τα 4 τηλεφωνήματα

Τώρα που πέρασαν οι μέρες, μπορώ να το γράψω. Τι συνέβη και δεν πήγε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Δικταίον Άνδρον όταν ήρθε πριν δυο εβδομάδες για τις εκδηλώσεις για τον Καζαντζάκη; Ενώ είχε ανακοινωθεί ότι θα πάει στο σπήλαιο που ανατράφηκε ο Δίας, κατά τους… Λασιθιώτες, σκόνταψε στην έριδα με τους Ανωγειανούς. Επεσαν, μαθαίνω, τηλέφωνα (4 παρακαλώ!) από την Όλγα Κεφαλογιάννη στον πρόεδρο, τον ενημέρωσε για την κόντρα κι επειδή είχε καεί με την ιστορία του Αρκαδίου και θα πήγαινε μετά από 2 εβδομάδες στ’ Ανώγεια το ξανασκέφτηκε. Και η κυρία Μολυβιάτη απαίτησε να αλλάξει το πρόγραμμα. Κάπως έτσι γράφεται η ιστορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα