Δήμος Χανίων: Καθυστερεί η αξιοποίηση της μεγάλης δωρεάς στην Ηρώων Πολυτεχνείου – Παράπονα για εγκατάλειψη του ακινήτου

Αναξιοποίητη παραμένει πέντε χρόνια μετά η μεγάλη δωρεά της πολιτικής λέσχης Χανίων στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στα Δικαστήρια, καθώς ο Δήμος Χανίων δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο ακίνητο.

Περίοικοι επικοινώνησαν με το zarpanews.gr σημειώνοντας πως στην πίσω αυλή του ακινήτου έχουν εμφανιστεί τρωκτικά και είναι αναγκαίο να προχωρήσει μυοκτονία στο σημείο και κατηγορώντας τον

Δήμο για εγκατάλειψη του χώρου.

Θέσαμε το θέμα στους αρμόδιους αντιδημάρχους, οι οποίοι τόνισε ότι από μεριάς Δήμου επανειλημμένα έχουν γίνει καθαρισμοί και απεντομώσεις – μυοκτονίες όπως και άλλες εργασίες στο ακίνητο.

Παράλληλα, είναι σε εξέλιξη οι μελέτες για την ανακαίνιση, στατική ενίσχυση και τελική διαμόρφωση του χώρου που θα μετατραπεί σε παράρτημα των δημοτικών βιβλιοθηκών του Δήμου Χανίων και αναγνωστήριο ενώ παράλληλα θα στεγαστεί εκεί το αρχείο του Γιάννη Φραγκάκη.

Υπενθυμίζεται ότι η πολιτική Λέσχη Χανίων δώρισε το ακίνητο προς τον Δήμο Χανίων τον Απρίλιο του 2017 μετά την διάλυσή της, με στόχο την δημιουργία βρεφονηπιακού σταθμού, σχέδιο που εγκαταλείφθηκε στην πορεία καθώς το κτήριο δεν πληρούσε τις προδιαγραφές.

zarpanews.gr

The post Δήμος Χανίων: Καθυστερεί η αξιοποίηση της μεγάλης δωρεάς στην Ηρώων Πολυτεχνείου – Παράπονα για εγκατάλειψη του ακινήτου appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα