Δεν σηκώνει κεφάλι με τίποτα ο Πλατανιάς! Τον «πάτησε» χαλαρά ο Αστέρας στα Περιβόλια

Καταστροφικό ντεμπούτο έκανε στον πάγκο του Πλατανιά ο Μανουέλ Ρόκα, αφού ο Αστέρας Τρίπολης πήρε… χαλαρά το ντέρμπι ουραγών (3-0), ενώ η χανιώτικη ομάδα παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας.

Η κακή εικόνα που είχε ο Πλατανιάς στα τελευταία παιχνίδια ήταν δύσκολο να αλλάξει με την έλευση του Ισπανού τεχνικού. Κι αυτό αποδείχθηκε και εντός αγωνιστικού χώρου. Οι Αρκάδες κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα αρκετά νωρίς, μόλις στο 11’, όταν ο Τόνσο έβγαλε την κάθετη στον Γκοντό και εκείνος με πλασέ κάτω από τα πόδια του Κοκκαλά έκανε το 0-1.

Οι

φιλοξενούμενοι από εκεί και πέρα δημιούργησαν ευκαιρίες, πίεσαν τη χανιώτικη ομάδα και τελικά πέτυχαν το δεύτερο γκολ που, όπως αποδείχθηκε, έκρινε και την τελική έκβαση της αναμέτρησης στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου, με την κεφαλιά του Πασαλίδη από εκτέλεση φάουλ του Τόνσο.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 72’ με τον Μανιά, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή, ύστερα από έξυπνη εκτέλεση κόρνερ του Τσιλιανίδη και ένα απλό τσίμπημα της μπάλας μέσα στη μικρή περιοχή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πλατανιάς (Μάνουελ Ρόκα): Κοκκαλάς, Βάντερσον, Αγγελόπουλος (46′ Ντεβέσα), Κοροβέσης, Στάθης, Πατράλης, Δημούτσος (81′ Στανισάβλιεβιτς), Μπούντνικ, Ενσικουλού (73′ Γκρζέλτσακ), Ντικαμονά, Στάμου

Πάγκος: Κασωτάκης, Παπανικολάου, Καρυπίδης, Κρος

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης – Ιγκόρ, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης – Μουνάφο, Ιγκλέσιας – Καλτσάς (82′ Τσουκαλάς), Τόνσο (89′ Σελίν), Τσιλιανίδης – Γκοντό (69′ Μανιάς)

Πάγκος: Τσίφτσης, Κώτσιρας, Δουβίκας, Μπέρτος

Keywords
Τυχαία Θέματα