Χάος στις γειτονιές της Αττικής από τον παγετό – Εκατοντάδες αυτοκίνητα εγκλωβισμένα στην Αττική Οδό | Photos

Δύο ημέρες μετά την εισβολή του χιονιά στην Αττική, οι εικόνες για τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού είναι αποκαρδιωτικές.

Εκατοντάδες πολίτες διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν δει γκρέιντερ στη γειτονιά τους από την έναρξη της πρωτοφανούς χιονόπτωσης. Κάνουν λόγο για παντελή ανυπαρξία των Δήμων τους με αποτέλεσμα ακόμα και οι άνδρες της ΔΕΔΔΗΕ να μην μπορούν να προσεγγίσουν πολλά σημεία προκειμένου να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση, όπου κρίνεται αναγκαίο.

Εκατοντάδες συμπολίτες μας με ατομική πρωτοβουλία καθαρίζουν

δρόμους και πεζοδρόμια προκειμένου η κίνηση να διεξάγεται με περισσότερη ευκολία.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που ακολουθούν.

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Που απαγορεύεται η κυκλοφορία
Τα σημεία του οδικού δικτύου της Αττικής στα οποία έχει διακοπεί η η κυκλοφορία, λόγω χιονόπτωσης και αυτά όπου γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων γνωστοποίησε η ΕΛΑΣ.

Κακοκαιρία «Ελπίδα» – Αττική Οδός: Εκατοντάδες εγκλωβισμένα οχήματα ακόμη και σήμερα
Εκατοντάδες αυτοκίνητα παραμένουν εγκλωβισμένα στην Αττική Οδό, καθώς το χιόνι και ο πάγος σε πολλές περιπτώσεις δεν τους επιτρέπει να μετακινηθούν.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους:

Κακοκαιρία «Ελπίδα» – ΔΕΔΔΗΕ: Χωρίς ρεύμα 3.000 νοικοκυριά
Περίπου 3.000 νοικοκυριά εξακολουθούν να παραμένουν χωρίς ρεύμα αναφέρει η ΔΕΔΔΗΕ λέγοντας χαρακτηριστικά πως το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής.

Συγκεκριμένα, η ΔΕΔΔΗΕ σημειώνει πως από τα 200.000 σπίτια που είχαν μείνει χωρίς ρεύμα τη Δευτέρα εξαιτίας της κακοκαιρίας, 3.000 εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ηλεκτροδότηση.

eleftherostypos.gr 

The post Χάος στις γειτονιές της Αττικής από τον παγετό – Εκατοντάδες αυτοκίνητα εγκλωβισμένα στην Αττική Οδό | Photos| Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα