Χανιώτισσα έκανε κράτηση σε ξενοδοχείο, αλλά δεν έμεινε ποτέ – Καταγγέλλει πλατφόρμα-απάτη

Θύμα απάτης έπεσε μία Χανιώτισσα, η οποία ταξίδεψε στην Αθήνα με τα παιδιά της, πλήρωσε για διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο, αλλά η κράτηση δεν έγινε ποτέ.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο zarpanews.gr τον περασμένο Σεπτέμβριο έκανε κράτηση ξενοδοχείο στον Πειραιά, μέσω της πλατφόρμας κράτησης Bookety (stays.bookety.com).

«Πήγα με τα παιδιά στο ξενοδοχείο, τους είπαμε πως έχουμε κάνει μία κράτηση. Έδωσα τα στοιχεία, όμως δεν γνώριζαν

τίποτα. Λέω ‘πώς γίνεται; Αφού έχω πληρώσει’. Τους έδειξα την απόδειξη πληρωμής και το ότι η κράτηση είχε καταχωρηθεί, αλλά όπως μου είπαν στη ρεσεψιόν, δεν συνεργάζονται με την εταιρία και πως δεν έχουν ξανά ακούσει ποτέ για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα» είπε η καταγγέλλουσα.

«Δεν πήγε ποτέ ο νους μου, είναι τόσο αληθοφανές καθώς έστειλαν βεβαίωση πως η κράτηση ολοκληρώθηκε» συνέχισε.

Η απόδειξη:

Όπως είπε η καταγγέλλουσα «Μπήκα στην πλατφόρμα να κάνω παράπονα, λέγοντας πως το ξενοδοχείο αρνήθηκε την κράτηση και πως θέλω να γίνει επιστροφή χρημάτων. Αφού έδωσα ξανά τα στοιχεία που ζητούσε στο σύστημα, η συνομιλία έκλεισε και δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω ξανά. Μετά, κατάλαβα ότι πρόκειται για απάτη και άμεσα έκανα καταγγελία. Βέβαια, όπως με ενημέρωσαν τα χρήματα δεν θα τα πάρω ποτέ πίσω αλλά ο κόσμος πρέπει να ξέρει».

Για ακόμα μία φορά, εφίσταται η προσοχή των πολιτών. Οι κίνδυνοι στο διαδίκτυο ολοένα και αυξάνονται, έτσι θα πρέπει να γίνεται έρευνα για την αξιοπιστία μίας ιστοσελίδας, πριν γίνει ηλεκτρονική συναλλαγή.

zarpanews.gr

The post Χανιώτισσα έκανε κράτηση σε ξενοδοχείο, αλλά δεν έμεινε ποτέ – Καταγγέλλει πλατφόρμα-απάτη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα