Χανιά | Ξεχύθηκαν στους δρόμους οι αθλητές για το «Υπερκοπέλι» – Έτρεξαν και ποδηλάτησαν στους Αγίους Αποστόλους | Video + Photos

Το «Υπερκοπέλι» δίνει το παρόν!

Τη 12η εκκίνηση τους πραγματοποίησαν φέτος οι συμμετέχοντες στις διοργανώσεις για το Υπερκοπέλι, το πρωί της Κυριακής στα Χανιά.

Για δωδέκατη χρονιά φέτος, το γνωστό πια σε όλους μας «Υπερκοπέλι», που διοργανώνει η Αθλητική Παρέα του «Ορίζοντα», για τη στήριξη παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο, έγινε και φέτος πραγματικότητα στο πάρκο των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, με τη συμμετοχή

εκατοντάδων συμπολιτών μας.

Η αθλητική διοργάνωση ξεκίνησε με δεκάδες Χανιώτες και μη, να έτρεξαν και να ποδηλατούν γύρω από το άλσος όπου και τερμάτισαν. Το πρόγραμμα αφορούσε 25km ποδήλατο και 10km τρέξιμο.

Λόγο καιρού και απόφαση τελευταία στιγμής με συμβουλή του ομοσπονδιακού προπονητή το κολύμπι δυστυχώς ακυρώθηκε.

Δείτε πλούσιο φωτορεποτάζ:

To παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο κ. Σπύρος Αδοντάκης, Πρόεδρος του Ορίζοντα, ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήριά του στα σωματεία και σε όσους βοήθησαν και ευχήθηκε στους αθλητές “καλό αγώνα”.

Το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης: «Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες, η σκέψη μας είναι στο Αρκαλοχώρι και σε όλες τις περιοχές που έχουν πληγεί από τους σεισμούς, όμως η παρουσίαση εδώ είναι κάτι εξαιρετικά θετικό».



Το 2020 η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε virtual* μορφή! Με προσαρμογές στα δεδομένα της πανδημίας το γνωστό σε όλους «Υπερκοπέλι» έγινε «e- περκοπέλι», κι έτσι είχαμε τη δυνατότητα να αθληθούμε και παράλληλα να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας, που χρειάζονται την στήριξή μας, περισσότερο από κάθε άλλη χρονική στιγμή!

*Τι είναι τα Virtual Races? Πρόκειται για εικονικούς αγώνες που ο καθένας μπορεί να συμμετέχει από όπου κι αν βρίσκεται, αρκεί να περπατήσει/τρέξει/ κολυμπήσει/ποδηλατήσει, συγκεκριμένη απόσταση που ορίζεται από το είδος του αγώνα και να το καταγράψει με ένα smart watch, band ή ένα απλό app στο κινητό.

Τα συμμετέχοντα Σωματεία στην φετινή διοργάνωση είναι:

Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία «Αρίων»Κέντρο Ημέρας Νόσου Alzheimer & Συναφών ΔιαταραχώνΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη»Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος «Κύτταρο Χαλέπας»Ομάδα Στήριξης «Συνάνθρωπος»Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Ανάπηρων & Παραπληγικών «Αετοί Κρήτης»Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «Ηλιαχτίδα»Σύλλογος Διαβητικών Ν. ΠιερίαςΣύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Άγιος Ιωάννης»Σύλλογος Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι. ΑθηνώνΣύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος, Σύλλογος «Ορίζοντας»Συσσίτια Σπλάντζιας.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Ξεχύθηκαν| Ξεχύθηκαν στους δρόμους οι αθλητές για το «Υπερκοπέλι» – Έτρεξαν και ποδηλάτησαν στους Αγίους Αποστόλους | Video + Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα