Χανιά | Του έδωσαν χασίς, τους έδωσε… ηλεκτρικό πατίνι – Εμπόριο ναρκωτικών για κλάματα | Photo

| Photo

ΟιΧανιά | καιροί είναι δύσκολοι, όχι μόνο για τους νομοταγείς πολίτες, αλλά μάλλον και για τους εμπόρους ναρκωτικών, αν λάβει κανείς υπόψη ότι στην περίπτωση των δύο συλληφθέντων αλλοδαπών στην Κίσσαμο (δείτε ΕΔΩ), δέχθηκαν να πουλήσουν την πραμάτεια τους, με αντάλλαγμα ένα… ηλεκτρικό πατίνι.

Πράγμα όχι και πολύ συνηθισμένο.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Κισάμου είχαν στήσει καρτέρι, μέσα μεσημέρι, έξω από το σπίτι των υπόπτων και δεν πέρασε παρά λίγη ώρα

για να εμφανιστεί ο πρώτος πελάτης. Όταν βγήκε από το σπίτι, οι αστυνομικοί τον άφησαν να απομακρυνθεί μέχρι να μην είναι ορατός από το σπίτι και στη συνέχεια προχώρησαν σε έλεγχο, βρίσκοντας πάνω του ποσότητα κάνναβης 32 γραμμαρίων. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να πίστευε ότι αγόρασε 50 γραμμάρια, αλλά η συναλλαγή δεν ήταν και πολύ… έντιμη.

Μετά από λίγο, και καθώς δεν φαινόταν να έρχεται κάποιος άλλος, οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, συλλαμβάνοντας τους δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι ομολόγησαν γρήγορα και μάλιστα οδήγησαν τους αστυνομικούς σε κρυψώνα, όπου εντοπίστηκε μικροποσότητα με περίπου 2 γραμμάρια κάνναβης ακόμα.

Το εντυπωσιακότερο στην υπόθεση ήταν ότι ο χρήστης είχε ξεπληρώσει την οφειλή του προς τους εμπόρους με ένα… ηλεκτρικό πατίνι, το οποίο κοστολογήθηκε περίπου 250 ευρώ και το οποίο μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία.

Δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί αν το πατίνι ήταν κλεμμένο.

Οι αλλοδαποί αντιμετωπίζουν την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ο ημεδαπός, εκείνη της κατοχής και χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

zarpanews.gr – Ευτυχία Πενταράκη

The post Χανιά | Του έδωσαν χασίς, τους έδωσε… ηλεκτρικό πατίνι – Εμπόριο ναρκωτικών για κλάματα | Photo appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα