Χανιά | Το «Υπερκοπέλι» επιστρέφει την Κυριακή στους Αγ. Αποστόλους

ΤηνΧανιά | επιστροφή της αθλητικής δράσης «Υπερκοπέλι» για την στήριξη των παιδιών με καρκίνο, ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές. Το «Υπερκοπέλι 12», και οι «Ανοιχτοί ορίζοντες» θα λάβουν χώρα την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στο Άλσος Αγίων Αποστόλων, με διοργάνωση του συλλόγου «Ορίζοντας» και την στήριξη του Δήμου Χανίων. Το «Υπερκοπέλι» ξεκινά στις 10 το πρωί και οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες» στις 5 το απόγευμα.Λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, φέτος θα υλοποιηθεί μόνο το αθλητικό μέρος της διοργάνωσης, χωρίς μουσική, χωρίς «σούπερ ήρωες» και χωρίς το

περίφημο «πιλάφι πάρτ», δράσεις που ανανεώνουν το ραντεβού τους με το κοινό για το 2022.

Ο Σπ. Αδοντάκης

Συνέντευξη τύπου για το θέμα παρέθεσαν οι διοργανωτές το πρωί της Παρασκευής στο Δημαρχείο Χανίων, με την συμμετοχή του προέδρου του «Ορίζοντα» Σπύρου Αδοντάκη, των αντιδημάρχων αθλητισμού και κοινωνικής πολιτικής Στέλιου Μιχαηλάκη και Ελένης Ζερβουδάκη, και του Αντώνη Βεστάκη, μέλους  της αθλητικής παρέας του «Ορίζοντα».

«Φέτος συμμετέχουν 17 σωματεία» τόνισε ο κ. Αδοντάκης και διευκρίνισε πως «η εκκίνηση είναι στις 10 το πρωί για το “Υπερκοπέλι”, στο οποίο συμμετέχουν αθλητές, ενώ το απόγευμα θα διεξαχθούν οι  «Ανοιχτοί Ορίζοντες» για όλους τους πολίτες, δράση που περιλαμβάνει ένα δυναμικό περπάτημα γύρω από το άλσος.

Ο Στ. Μιχαηλάκης

Ο κ. Μιχαηλάκης τόνισε πως ο Δήμος Χανίων  θα είναι όσο μπορεί περισσότερο κοντά στη δράση ενώ κάλεσμα για συμμετοχή απηύθυνε η κα Ζερβουδάκη, τονίζοντας ότι «μιλάμε για εθελοντισμό σε μια εποχή που τον χρειαζόμαστε πάνω από όλα».

Η Ε. Ζερβουδάκη

Από τη μεριά του ο κ. Βεστάκης, αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες του αθλητικού event που περιλαμβάνει:

600m κολύμπι, 25km ποδήλατο και 10km τρέξιμο.Η συμμετοχή περιλαμβάνει: αναμνηστικό τεχνικό t-shirt Διοργάνωσης, σκουφάκι, BibNumber, αθλητικό παγούρι, μετάλλιο και έπαινο, Κουπόνι για μπύρα και σουβλάκι στο beachparty, Κουπόνι για πιλάφι στο Πιλάφι party.Επίσης, ισχύουν οι ομαδικές συμμετοχές (3 – 4 ατόμων) με ή χωρίς συμμετέχοντα ΑΜΕΑΔήλωση συμμετοχής έως 20/09/21Ο Α. Βεστάκης

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά το «e-περκοπέλι» από τις 23 Σεπτεμβρίου έως και τις 3 Οκτωβρίου.

Το κόστος Συμμετοχής: 15 ευρώ δωρεά στον Σύλλογο «Ορίζοντα».

Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα διεξαχθεί και ο Αγώνας Δρόμου/ Δυναμικού Περπατήματος 5χλμ «Ανοιχτοί Ορίζοντες», με βασικό στόχο την αλληλεπίδραση μεταξύ των εθελοντικών ομάδων, φιλανθρωπικών σωματείων, ιδρυμάτων, δομών και η προβολή του έργου και των δράσεών τους.Σε κανονική αλλά και virtual μορφή.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5 ευρώ ανά άτομο για την ενίσχυση όποιου σωματείου, ιδρύματος κτλ επιθυμεί να στηρίξει κάθε συμμετέχοντας, προβάλλοντας το έργο του και με σκοπό να προωθηθεί το μήνυμα του εθελοντισμού.
(Προσεχώς θα ανακοινωθούν τα σωματεία τα οποία μπορεί να επιλέξει και να στηρίξει κάθε συμμετέχοντας.)

zarpanews.gr

The post Χανιά | Το «Υπερκοπέλι» επιστρέφει την Κυριακή στους Αγ. Αποστόλους appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα