Χανιά | Το πήρε το κορίτσι με κουμπάρο και… wedding party στην παραλία! | Photos

Ένας καλός φίλος και συνάδελφος πήρε τελικά την μεγάλη απόφαση και δεσμεύτηκε επίσημα με την αγαπημένη του! Μπορεί η επισημοποίηση να μην περιελάμβανε παπά και εκκλησία, είχε όμως ανταλλαγή δακτυλιδιών και επίσημη δέσμευση ενώπιον καλών φίλων!

Ο λόγος για τον Γιώργο Κολομπάκη ο οποίος το πήρε το κορίτσι, την αγαπημένη του Αναστασία Κάγκαρη και το γιόρτασαν με ένα non weddingwedding party στο Ble στα Νωπήγεια.

Εκεί,

ανάμεσα σε καλούς φίλους, το πάρτι ξεκίνησε ήδη από το μεσημέρι και κορυφώθηκε το βράδυ, όταν τις βέρες άλλαξε ο επί χρόνια φίλος του Γιώργου, γνωστός Χανιώτης φωτογράφος Πέτρος Παττακός.

Το ζευγάρι άλλαξε βέρες υπό τους ήχους της Monica και του Yes I do και χόρεψε το αγαπημένο τους You are my sunshine σε εκτέλεση των Leftover Cutties.

Στο ενδιάμεσο ο Γιώργος και η Αναστασία εξήγησαν στους λίγους και επιλεγμένους καλεσμένους τον λόγο της παρουσίας του καθενός.

Αμέσως μετά τη σκυτάλη πήρε ο Μάνος Μαλαξιανάκης, επίσης φίλος του ζευγαριού αλλά και ο άνθρωπος που ήταν εκεί τη στιγμή της γνωριμίας τους, κάτι που περιέγραψε με τον χαρακτηριστικό του τρόπο στους προσκεκλημένους.

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολλή μουσική, χορό, με τα μικρόφωνα να… αλλάζουν χέρια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, χαρίζοντας στο ζευγάρι και στους καλεσμένους στιγμές που θα θυμούνται για πάντα!

Keywords
Τυχαία Θέματα